Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal

  + 15

 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Nova Sala Municipal
 • Obres millora Sala Municipal_1000497
 • Obres millora Sala Municipal_1010064

CULTURA / OBRES

12/12/2019

El dissabte 14 de desembre de 2019 tindrà lloc la inauguració de la renovada Sala Municipal d'Abrera amb diferents activitats culturals programades

El proper dissabte 14 de desembre a les 11 h s'inaugurarà la nova Sala Municipal (Casamada, 14) després de la reforma integral de l'equipament cultural abrerenc. L'alcalde, Jesús Naharro, inaugurarà la Sala Municipal amb un acte que comptarà amb la participació de les entitats abrerenques Versikalia, Abrecedaris i el Grup Escènic Illets d'Abrera. Les veïnes i veïns d'Abrera podran visitar les instal·lacions de la nova Sala Municipal en una sessió de portes obertes. L'acte inaugural finalitzarà amb un petit refrigeri.

 

Primer espectacle amb Illets d'Abrera Grup Escènic

El mateix dissabte 14 de desembre a la tarda, la nova Sala Municipal acollirà la seva primera representació teatral. Els Illets d'Abrera Grup Escènic presentarà 'Federico García Lorca. Calor, Alma y Pasión' en dos passis. El primer a les 18.30 h i el segon a les 22 h.

 

L'entrada és gratuïta i cal passar a recollir-la a la recepció de l'Ajuntament d'Abrera (plaça de la Constitució, 1), fins al divendres 13 de desembre de 9.00 a 14.00 hores i també els dimarts i els dimecres de 16.30h a 19.00h. Es podrà recollir un màxim de sis entrades per persona.

 

Operació Quilo

El diumenge 15 de desembre, a les 17 hores, el Grup de Teatre del Casal d'Avis d'Abrera presentarà "L'Operació Quilo", amb un nou espectacle de varietats. L'activitat es fa amb la col·laboració de Càritas Abrera i es realitzarà una recollida d'aliments per les persones més necessitades del nostre municipi.

 

Festival de Nadal Flamenco

I el dissabte 21 de desembre, a les 17 hores, l'Associació Juventudes Rocieras presentarà a la nova Sala Municipal el Festival de Nadal Flamenco, amb mostra i exhibició de balls.

 

Reforma integral i millora de l'equipament
Amb aquesta actuació, la més important a l’equipament cultural municipal des de la seva inauguració l’any 1983, hem rehabilitat totes les instal·lacions de la sala cultural.

La configuració de la sala, amb la platea a la planta baixa, i l’amfiteatre a la planta primera s'han mantingut. S'ha rehabilitat la platea amb la renovació de totes les butaques, per aconseguir una major visibilitat de l’escenari, i s'han millorat els revestiments. L’escenari compta amb un paviment amb nou  i hem dotat l'accés a l’escenari d’una plataforma mecànica per eliminar barreres arquitectòniques i hem renovat totalment l’equipament escènic i audiovisual, incloent un videoprojector. Pel que fa a l’espai de control de so i llum, abans al lateral de l’amfiteatre,  s'ha reubicat en una zona més centrada perquè els tècnics i tècniques que l’utilitzin tinguin una millor visió de l’espectacle. També s’ha remodelat el vestíbul d’accés incloent un mostrador de recepció.

Els camerinos s'han reorganitzat per afavorir la utilització d’aquest espai per parts dels actors i actrius i usuaris de l'equipament. Separats per a dones i homes, els nous camerinos compten amb dutxes, una millora que ens demanaven els usuaris de la sala i participants dels actes que s’hi feien.

També hem rehabilitat la coberta i els revestiments verticals laterals de l’edifici, dotant-la d’un nou revestiment de xapa metàl·lica, amb un millor sistema d’aïllament. D’aquesta manera, hem eliminat la coberta i revestiments verticals laterals de fibrociment.

Les obres de rehabilitació de la sala municipal també han inclòs la renovació de la instal·lació de climatització, amb recuperador de calor, i de les instal·lacions elèctriques i d’extinció d’incendis, i una nova instal·lació de ventilació.

 

I·luminació LED
També hem millorat la il·luminació de la sala amb la substitució dels llums actuals per nous amb tecnologia LED, que ens permet millorar l’eficiència energètica d’aquesta instal·lació. La il·luminació LED consumeix molta menys energia que les bombetes incandescents.

 

Plaça d’accés

La plaça d’accés a la Sala Municipal s’està reformant per tal de millorar la seva accessibilitat amb l'ampliació de la vorera i la connexió amb el carrer Casamada i la continuïtat a nivell des de la plaça fins l’entrada principal.

  

Teatre i sala de cinema
La Sala Municipal es va inaugurar l’any 1983 i des d’aleshores ha estat sala de cinema i teatre, on s’han programat representacions teatrals, dansa, concerts, conferències, festivals escolars o actes diversos. Amb la reforma integral, la nova Sala Municipal compta amb un aforament de 284 persones.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00