Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • 10è Concurs Iniciatives Empresarials

PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ

11/12/2019

Demà dijous 12 de desembre tindrà lloc el lliurament de premis del 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Enguany han presentat les seves candidatures un total de vuit empreses abrerenques i quatre grups de l’Institut Voltrera: la consultoria Recursos Propios, l’escola d’anglès Eire School of English, el centre de suport familiar El Cangur, la Pastisseria Duch, l’empresa de transport Trans Daos, la boutique de moda Myriam Val, l’empresa Serveis Audiovisuals, i l’establiment Dietética Moderna. D'aquestes, dues han presentat candidatures a la categoria de millor empresa en el sector comerç, sis a la millor empresa en el sector serveis, tres a la categoria de millor empresa en creació de llocs de treball i una a la de millor parada de mercat. Cadascuna d’elles està dotada d’un premi de 2.000€ pel guanyador i pels dos finalistes un premi de 500€ cadascun.


També s'han presentat al concurs alumnes de l'Institut Voltrera, amb quatre candidatures a la millor idea jove de negoci. En aquest cas, el premi és de 3.000€ repartit entre els alumnes i els centres.

 

Fem Xarxa, Fem Empresa

Els ajuntaments d'Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han convocat el 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, dins el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”.

 

Els objectius són augmentar la projecció externa dels serveis d’assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d’usuaris dels serveis a les empreses, aconseguir una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals, incrementar la creació de noves empreses i potenciar l’esperit emprenedor dels estudiants dels centres d’ensenyament secundari del Baix Llobregat Nord.

 

El lliurament de premis tindrà lloc aquest dijous 12 de desembre, a partir de les 13 h, al Molí Fariner de Martorell.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00