Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Concurs d'Aparadors Nadalencs 2018. Nacho Flores
  • Concurs d'Aparadors Nadalencs. Pastisseria Duch
  • Concurs d'Aparadors Nadalencs. Myriam Val Personal Shopper

PROMOCIÓ ECONÒMICA

4/12/2019

Un total de 26 establiments abrerencs participen al 9è Concurs d’Aparadors Nadalencs

Un total de 26 establiments comercials d’Abrera participen enguany al 9è Concurs d’Aparadors Nadalencs que organitzem des de l’Ajuntament, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local, fent que el Nadal sigui una festa als carrers i establiments del municipi.

 

Establiments participants

Els aparadors participants estaran identificats amb un distintiu.Els establiments que participen aquest any al concurs nadalenc són els següents: Bar-Restaurante La Masia de Can Vilalba, El Cangur, Floristeria Nacho Flores y más, Vista Óptica Abrera, Bambi, Pastisseria Duch, Carpinteria F.Aguilera, Farmàcia Gaudí, Estètica Rosana, Imagine, Agronaturandia, Estudi Foto Art, Farmàcia El Passeig, Esports Abrera, Farmàcia Pujol, Remarc, Pamen Peluquería, El Jardí Encantat de l’Anna, Diamondogs, Farmàcia Rocamora, Myriam Val Personal Shopper, Alean, Modas Rosa, Mariola Moda Íntima, Llibreria i Papereria Abrera i Capritx Ibèric.

 

El jurat i la votació popular

El jurat passarà a valorar els aparadors entre el divendres 6 de desembre i el dilluns 16 de desembre. I en aquest període també hi haurà participació ciutadana en la decisió del premi popular, que es podrà votar al web municipal abrera.cat.

El jurat estarà format per una persona decoradora o interiorista professional, en qualitat de presidenta, una tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, en qualitat de secretària i un tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Abrera que qualitat de vocals.

El jurat  valorarà l’originalitat, la creativitat i la innovació. La qualitat artística. La utilització de materials propis de l’activitat del comerç per a decorar l’aparador. La utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats. I l’adequació a la temàtica festiva.

 

Veredicte i premis

El veredicte del jurat es farà públic el dimarts 24 de desembre. Des de l’Ajuntament d’Abrera donarem difusió del resultat del concurs en aquesta pàgina web i la resta mitjans locals. Els establiments guanyadors col·locaran un distintiu als seus respectius aparadors on es reconeixeran els guardons.

Enguany, el 9è Concurs d’Aparadors Nadalencs presenta diversos premis:

  • Millor aparador: dotat de 250 euros i publicitat a Ràdio Abrera.
  • Premi especial al millor aparador en la modalitat de reciclatge: premiat amb 150 euros i publicitat a Ràdio Abrera.
  • Premi popular: publicitat a Ràdio Abrera.

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00