Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Encesa de Llums de Nadal d'Abrera 2018
  • Encesa de Llums de Nadal d'Abrera 2018
  • Encesa de Llums de Nadal d'Abrera 2018

    + 1

  • Encesa de Llums de Nadal d'Abrera 2018

CULTURA

3/12/2019

Dijous es donarà el tret de sortida al Nadal abrerenc de 2019 amb la 4a Festa d'encesa de Llums i la Fira de Comerciants

La plaça Pau Casals acollirà aquest proper dijous 5 de desembre la 4a Festa d'Encesa de Llums de Nadal, un esdeveniment per tots i totes els veïns i veïnes, que estan convidats a una xocolatada amb croissants i ensaimades i a gaudir de les actuacions i amenitzacions de l'Associació Cultural Bailamos, las Juventudes Rocieras, Vive y Baila i el taller de Hip-Hop del Casal de Joves d'Abrera.

El grup d’Abrera #BigTour conduirà l'esdeveniment a partir de les 16.45 h. La festa continuarà amb diferents actuacions amb la col·laboració de diferents entitats culturals i l'assistència de l’Alcalde, Jesús Naharro. A partir de les 18.00h es realitzarà l'encesa de llums després d'un emocionant compte enrere!
Tot seguit, ja amb l'enllumenat de Nadal guarnint els carrers d'Abrera, hi haurà l'actuació de l'Associació Vive y Baila, Escola de Dansa Juan Antonio Garcia, i les Joves Hip-Hop d’Abrera. L’enllumenat de Nadal d’Abrera d’enguany presentarà un arbre de Nadal al centre de la plaça de Pau Casals, on podreu fer-vos fotos per compartir i felicitar les festes. 

 

Fira de Nadal dels comerciants abrerencs

Els i les comerciants d'Abrera també hi participaran enguany en aquest acte ja que de 16.45 h a 21.30 h s'instal·larà la Fira de Comerciants d'Abrera per tal que les nostres i els nostres veïnes i veïns puguin fer les seves compres de Nadal sense sortir del municipi.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00