Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Presentacio projectes tic 08 05 17 02
  • Presentacio projectes tic 08 05 17 01

EDUCACIÓ

9/5/2017

Els centres educatius d'Abrera presenten els seus projectes d'impuls de les noves tecnologies TIC

Dilluns es va celebrar Barcelona l’acte de cloenda del Projecte Impuls TIC, en el que tretze centres educatius, entre ells quatre d’Abrera, van presentar els seus projectes de millora. Durant gairebé tot el curs, des del mes de novembre, membres dels equips directius i altres persones amb responsabilitat pedagògica han rebut formació, durant 30 hores, per a la millora educativa a través de l’ús eficient de les tecnologies de la informaciói la comunicació, amb la finalitat d’implementar un projecte d’innovació de centre a partir de la capacitació i l’acompanyament dels participants. 

Concretament, el projecte de l’Escola Josefina Ibáñez és un nou disseny de la seva pàgina web per tal que sigui més funcional, útil com a eina de comunicació i per potenciar la participació de la comunitat educativa. L’Escola Ernest Lluch, amb el seu projecte, vol desplegar les competències digitals a l’escola mitjançant l’espai Google Apps, començant per 6è i progressivament continuant amb la resta de cursos. L’Escola Platón ha elaborat el projecte Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement (TAC) de centre amb la intenció de treballar diferents eines (vídeo, imatge, audio i aplicacions en xarxa). I l’Institut Voltrera ha centrat el seu projecte a millorar la imatge del centre i la comunicació amb tots els agents educatius, a través del web, blogs, etc.

Així l’Ajuntament d’Abrera impulsa projectes innovadors i tecnopedagògics a les escoles i a l’institut amb suport de Diputació i els diferents projectes s’aniran implementant progressivament.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00