Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • oac ajuntament abrera

OFERTA PÚBLICA OCUPACIÓ

15/5/2017

Consulta els processos de selecció de l'Ajuntament d'Abrera que tenen oberta la presentació de sol·licituds

L’Ajuntament d’Abrera ha obert el termini de presentació de sol·licituds per formar part de diversos processos de selecció:

Fins el 22 de maig es podran presentar les sol·licituds per educadors i educadores esportius per a l’Escola esportiva d’Estiu. Hi ha dues convocatòries: una per a candidats registrats al Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya, i una altra per a la resta. Entre les tasques a desenvolupar hi ha programar i desenvolupar activitats lúdic-esportives per a nens/nenes de 6 a 14 anys, assistir a reunions, coordinarció de monitors, dinamització de grups i activitats.

Un altre procés és per crear una borsa d’oficials de segona administratius que romandrà obert fins el 29 de maig. Es requereix estar en possessió d’ESO, Graduat Escolar o FP de primer grau i nivell suficiència de català C1. Realitzaran tasques de suport administratiu bàsic sobre expedient físics o electrònics, processos administratius, i donar informació bàsica i orientar telefònicament i presencialment sobre tràmits i serveis entre d’altres.

Fins el 18 de maig romandrà obert el procés selectiu per cobrir una plaça d'educador o educadora social. Es requereix títol de grau o diplomatura en Educació Social i nivell de suficiència de català C1, i entre les funcions a desenvolupar hi ha detectar i prevenir situacions de risc social i/o d’exclusió, sobretot en l’àmbit de la infància i adolescència, crear i desenvolupar accions i intervencions socioeducatives, atendre les demandes dels usuaris en relació a necessitats socioeducatives i familiars o orientar i assessorar en relació als recursos socials, educatius i laborals entre d’altres.

I fins fins el 22 de maig s'allargarà el termini de presentació de sol·licituds per cobrir tres places de recepcionistes a la piscina municipal d'estiu. Es requereix estar en possessió d’ESO, Graduat Escolar o FP de primer grau i nivell suficiència de català C1. Entre les tasques a desenvolupar hi ha donar informació sobre els abonaments de la piscina d'estiu i sobre el lloguer d'instal·lacions esportives, gestionar el servei de bibliopiscina, guarda-roba i objectes perduts, tramitar les queixes i suggeriments dels usuaris,, venda d'entrades puntuals a la psicina d'estiu i realització d'estadístiques entre d'altres.

Tota la informació sobre aquestes i altres ofertes de treball de l’Ajuntament d’Abrera es poden consultar a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública del web municipal.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00