Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

22/11/2019

Consulteu les activitats programades a Abrera durant la setmana del 22 al 29 de novembre

Divendres 22 de novembre

Dins els actes del Dia Internacional contra la violència masclista, a les cinc es farà el conta-contes “A cop de contes” a la Casa de Cultura, a càrrec de Mertxe París de Mosaic Llibres.

Dins els actes del Dia Universal dels Drets de la Infància, a dos quarts de sis es farà el Joc del Memory “Coneix els drets de la infància” al Centre Polivalent.

Al Casal de Joves de quatre a vuit hi ha tarda futbolí i els tallers d’art 3D per a videojocs i hip hop.

 

Dissabte 23 de novembre

Dins els actes per commemorar el Dia Internacional contra la violència masclista, d’onze a dues es fa una classe oberta de defensa personal femenina a càrrec de l’instructor Gustavo Baco al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch adreçada a dones i noies a partir de 12 anys.

De dotze a una Escacs Abrera ofereix classes gratuïtes d’escacs per a totes les edats a l’Hotel d’Entitats.

De set de la tarda a deu de la nit, al Gimnàs Municipal es podrà participar a l’Escape Room “Passatge del Terror”. S’hi podrà participar en grups de 6 a 10 persones i l’activitat està oberta a tots els públics.

A les deu de la nit, al Casal Social de Santa Maria de Vilalba actuarà el grup Som Cabaret! Amb un espectacle d’humor, musical i interactiu.

 

Diumenge 24 de novembre

Dins els actes per commemorar el Dia Internacional contra la violència masclista, durant tot el matí es celebrarà la III Marxa contra la violència masclista d’Abrera. La sortida es fa a la plaça de la Constitució i finalitzarà a la plaça de Pau Casals, amb batukada, lectura del manifest, enlairada de globus i zumba, amb la participació de diverses entitats locals.

De deu a dues es podrà donar sang a la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits instal·lada a la rambla del Torrentet, davant del Casal d'Avis.

A les sis de la tarda a l’auditori del Centre Polivalent, i dins la quarta Roda de Teatre del Baix Llobregat el Grup Escènic Illets porten a Abrera l’obra “Litus” de la mà del Col·lectiu Teatral Tripijoc de Sant Boi.

I també a les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 25 de novembre

Dins els actes per commemorar el Dia Internacional contra la violència masclista, al Centre Polivalent de deu a dues es farà un teatre-fòrum amb les obres “#1000 Likes” i “És de conya” adreçat a alumnes de tercer i quart d’ESO a càrrec de Nus Cooperativa.

A dos quarts d’onze i dos quarts de dotze, al Centre Polivalent al matí es faran noves sessions de BHealthy Postpart i BHealthy Embaràs.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A les sis de la tarda es farà un el taller de consum responsable de pantalles i xarxes socials al Casal de Joves.

De sis a vuit, a la sala de plens de l’Ajuntament d’Abrera, tindrà lloc l’acte institucional del Dia Internacional contra la violència masclista amb la lectura del manifest a càrrec d’alumnes de l’Institut Voltrera, la projecció del vídeo elaborat amb motiu del Dia Internacional de la Nena, la participació de l’Associació Abrera contra la violència de gènere i l’actuació en directe de la jove artista Abril Muntmy.

A l’auditori del Centre Polivalent, a dos quarts de set tindran lloc les audicions d’instruments dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, i a les vuit les audicions d’adults.

A dos quarts de vuit al Centre Polivalent hi haurà classes de hip hop per a dones.

 

Dimarts 26 de novembre

A l’auditori del Centre Polivalent, a dos quarts de set tindran lloc les audicions d’instruments dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, i a les vuit les audicions d’adults.

A les set de la tarda l’Associació Naturalista d’Abrera ANDA organitza a la Casa de Cultura la xerrada “Emergència Climàtica” a càrrec del naturalista Alfred Bellés.

 

Dimecres 27 de novembre

A les onze hi haurà el taller de postpart al Casal d’Avis.

A les sis de la tarda a la Casa de Cultura tindrà lloc una nova xerrada de promoció de la salut a càrrec del metge endocrí Joaquim Ripollés que parlarà de la diabetis.

A les sis, a la Biblitoeca Josep Roca i Bros, la comissària de l’Any Teresa Pàmies Montse Barderi oferirà una tertúlia al voltant del llibre “Si vas a París, papà...”.

A l’auditori del Centre Polivalent, a dos quarts de set tindran lloc les audicions d’instruments dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, i a les vuit les audicions d’adults.

A les set es farà el taller d’escriptura per a dones a la Casa de Cultura.

 

Dijous 28 de novembre

D’onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

A l’auditori del Centre Polivalent, a dos quarts de set tindran lloc les audicions d’instruments dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, i a les vuit les audicions d’adults.

A les set de la tarda es celebrarà el Ple Ordinari de l’Ajuntament d’Abrera que podreu seguir en directe a través de Ràdio Abrera.

 

Divendres 29 de novembre

A dos quarts de set, a la Biblitoeca Josep Roca i Bros es farà el taller per a adults “Redescobrint Leonardo Da Vinci: de la persona al personatge”.

 

Exposició

Fins el 5 de desembre a la Biblioteca Josep Roca i Bros es pot visitar l’exposició “Teresa Pàmies. Tot és en els llibres”.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 25 de novembre, haurà tarda de jocs de taula.

Dimarts 26 de novembre, es farà el taller de manga i còmic i tarda de jocs de taula per a joves i adults de Meeple.

Dimecres 27 de novembre, hi haurà tarda de consola i tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 28 de novembre, es faran els tallers de manga i còmic i dj.

Divendres 29 de novembre, hi haurà els tallers d’art 3D per a videojocs i hip hop.

Informació i inscripció als tallers: Casal de Joves enviant  un correu a l’adreça joventut@abrera.cat o trucant al 93 770 43 34.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00