Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Incendi nau industrial 20-11-19 - Bombers

SUCCESSOS

20/11/2019

Un incendi ha cremat aquesta passada nit part d'una nau al polígon industrial Sant Ermengol d'Abrera sense causar cap ferit

Un incendi ha cremat aquesta passada nit una fàbrica de peces d’automoció al carrer Progrés del Polígon Industrial Sant Ermengol d’Abrera. L’avís es va rebre cap a un quart de dotze de la nit i s’han activat fins a 16 dotacions de Bombers de la Generalitat.

A les tres de la matinada el foc es donava per controlat i a primera hora quedava extingit, tot i que, com a mesura preventiva, s’han mantingut dues dotacions de bombers per fer tasques de revisió de la zona afectada.

Quan es va declarar el foc es va evacuar una cinquantena de persones que es trobaven a l’interior de l’empresa i cap d’elles ha resultat ferida. Efectius de la Policia Local d’Abrera, Protecció Civil i el Servei Municipal d’Aigües de l’Ajuntament d’Abrera han donat suport als Bombers durant tota la nit.

L’incendi s’ha produït en una nau de 2 plantes, afectant la planta baixa, una zona diàfana d'uns 3.000 m2, dividida en dues parts. El foc ha cremat la zona de producció i la compartimentació de la nau ha evitat que el foc es propagués a la zona d'oficines i emmagatzematge. També s’ha evitat que pogués afectar a d’altres naus adjacents.

 

Afectacions a la producció de Seat

Segons han informat fonts sindicals, degut a la manca de materials per les instal·lacions d'aquesta empresa, proveïdora de la fàbrica automobilística del Baix Nord Seat, avui es veuran afectades diverses línies del seu torn de tarda a les àrees de xapisteria, pintura, muntatge i revisió.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00