Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Presentem el Pla de Salut Local d'Abrera

SALUT PÚBLICA I BENESTAR

20/11/2019

Avui a les 19 h tindrà lloc la presentació del Pla Local de Salut d'Abrera a l'Hotel d'Entitats on es farà la diagnosi de salut del municipi

Des de l'Ajuntament d'Abrera es continua treballant en el Pla Local de Salut, amb el suport de la Diputació de Barcelona. El divendres 15 de novembre passat al matí va tenir lloc la segona reunió del Grup Motor, que està format per personal tècnic i polític de l’Ajuntament, l’empresa d-CAS, representants del CAP d’Abrera i de la Diputació i la Generalitat.

 

Aquesta tarda, a les 19 h a l'Hotel d'Entitats (pl. de les Escoles Velles s/n) assistirem a la presentació de la diagnosi de salut d'Abrera, amb un acte obert a tota la ciutadania. 

 

El pla de Salut Local d'Abrera, en marxa

Al setembre es van realitzar dues enquestes sobre salut, una enquesta online adreçada a professionals i una altra de presencial i online, adreçada a la ciutadania. L'objectiu d'aquesta acció participativa era recollir informació que permeti conèixer els punts forts i tot allò a millorar en relació a la salut de la ciutadania d’Abrera. Ara amb les dades obtingudes es podrà saber quins serveis i polítiques són més importants reforçar al municipi. L’enquesta es va realitzar a peu de carrer per una enquestadora o enquestador i també es podia respondre a través d'aquest web municipal. D'aquesta formaes va poder arribar a més ciutadans i ciutadanes del municipi. La informació recollida només s’utilitzarà per fer estadístiques a nivell de ciutat.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00