Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

15/11/2019

Consulteu les activitats programades a Abrera durant la setmana del 15 al 22 de novembre

Divendres 15 de novembre

A dos quarts de set hi haurà classes de defensa personal femenina al Pavelló Esportiu Municipal a càrrec de Gustavo Baco.

Al Casal de Joves es faran els tallers d’art 3D per a videojocs i hip hop.

A les deu de la nit, a la Casa de Cultura, es podrà gaudir d’una nova Jam Session de l’Escola Municipal de Música juntament amb el grup Abrecedaris.

 

Dissabte 16 de novembre

De deu a una i de quatre a set es fan classes de defensa personal femenina a càrrec de Gustabo Baco al Pavelló Esportiu Municipal.

De dotze a una hi ha classes d’escacs gratuïtes per a totes les edats organitzades per Escacs Abrera a l’Hotel d’Entitats.

Dins els actes per commemorar el Dia Universal dels Drets de la Infància, a les cinc de la tarda a l’auditori del Centre Polivalent es farà la lectura dels drets de la infància, es farà l’obra de teatre “Olivia, la nena viatgera” i en finalitzar hi haurà xocolatada.

 

Diumenge 17 de novembre

Dins els actes per commemorar el Dia Internacional contra la violència masclista, durant tot el matí es farà la vestida d’arbres violetes per part de les dones del taller de ganxet del Casal d’Avis al Parc de l’Estació, on a les dotze del migdia es farà un acte commemoratiu en record de les víctimes mortals de les violències masclistes amb els parlaments a càrrec de l’Associació Abrera contra la violència de gènere, un recital de lectures a càrrec del grup Abrecedaris, l’actuació del Cor Gospel Abrera i una dansa contra la violència masclista.

A les dotze del migdia hi haurà ballada de sardanes d’Abrera Sardanista amb la cobla Ciutat de Manresa a la plaça de Rafael Casanova.

També a les dotze La Xarxa portarà a l’auditori del centre polivalent l’obra de teatre infantil i familiar “La cigala i la formiga” a càrrec de la companyia Xip-Xap.

A les sis de la tarda hi haurà el ball del diumenge del Casal d’Avis.

 

Dilluns 18 de novembre

A dos quarts d’onze i dos quarts de dotze, al Centre Polivalent al matí es faran noves sessions de BHealthy Postpart i BHealthy Embaràs.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A dos quarts de vuit al Centre Polivalent hi haurà classes de hip hop per a dones.

A dos quarts de sis a la Biblioteca Josep Roca i Bros es farà el Bibliolab “Juguem amb les il•lusions òptiques”.

 

Dimarts 19 de novembre

D’onze a dos quarts de tres els alumnes de segon de batxillerat realitzaran tallers i xerrades de gestió emocional i organització dels treballs i estudis a càrrec de la coach Meritxell Palou al mateix institut.

A les cinc de la tarda es reunirà el Club de Lectura infantil de la Biblioteca Josep Roca i Bros per comentar el llibre “L’illa de la Paidonèsia”.

A les sis de la tarda es farà el taller d’acompanyament al dol al Casal d’Avis.

 

Dimecres 20 de novembre

A les onze al Casal d’Avis hi haurà el taller de postpart.

A la Biblioteca Josep Roca i Bros, per commemorar el Dia Universal dels Drets de la Infància, a dos quarts de sis la psicòloga i psicoterapeuta Elisenda Pascual oferirà una xerrada sobre prevenció de l’abús sexual infantil.

A les sis es reunirà el Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Josep Roca i Bros per comentar “El llibre de Baltimore”.

Dins els actes per commemorar el Dia Internacional contra la violència masclista, dimecres a les sis Abrera contra la violència de gènere organitza el taller “Jo sóc, jo puc” a la Casa de Cultura amb la terapeuta Esther Campillo.

A les set es farà el taller d’escriptura per a dones a la Casa de Cultura.

 

Dijous 21 de novembre

A un quart de sis de la tarda, a la Biblitoeca Josep Roca i Bros es farà el Bibliolab “Fes el teu moc Slime”.

A les vuit del vespre, a la Casa de Cultura, es projectarà l’audiovisual del viatge a Groenlàndia de la muntanyenca abrerenca Eva Gàlvez.

 

Divendres 22 de novembre

Dins els actes del Dia Internacional contra la violència masclista, a les set es farà el conta-contes “A cop de contes” a la Casa de Cultura, a càrrec de Merxe París de Mosaic Llibres.

Dins els actes del Dia Universal dels Drets de la Infància, a dos quarts de sis es farà el Joc del Memory “Coneix els drets de la infància” al Centre Polivalent.

 

Activitats a les tardes del Casal de Joves:

Dilluns 18 de novembre hi haurà tarda de jocs de taula.

Dimarts 19 de novembre es farà el taller de manga i còmic i tarda de jocs de taula per a joves i adults de Meeple.

Dimecres 20 de novembre hi haurà tarda de consola i tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 21 de novembre es faran els tallers de manga i còmic i dj.

Divendres 22 de novembre hi haurà tarda futbolí i els tallers d’art 3D per a videojocs i hip hop.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00