Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • A Abrera celebrarem el Dia Internacional per a persones amb diversitat funcional
  • A Abrera celebrarem el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

ACCIÓ SOCIAL

2/12/2019

El proper dimarts 3 de desembre es commemorarà a Abrera el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

Un any més, el 3 de desembre es commemora el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional. Des de l’Ajuntament d’Abrera es vol sensibilitzar a la població sobre les qüestions relacionades amb la diversitat funcional i promoure la presa de consciència sobre els guanys que se’n derivarien de la integració social de les persones amb capacitats diverses.

 

Així, el dimarts 3 de desembre a les 19.30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Abrera (pl. de la Constitució, 1) es procedirà a la lectura del manifest sobre el dia, un acte públic per visibilitzar els drets de les persones amb diversitat funcional, a càrrec de les persones amb diversitat funcional de diferents entitats del territori amb les que col·laborara el consistori com: el Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC), la Fundació Inclusió Laboral Auria, Arc de Sant Martí i l’ASFAM- Club Social “Punt de Trobada”. 

Per complementar l’acció també s'il·luminarà de color taronja, el color escollit per a representar la diversitat funcional, edificis emblemàtics del municipi com són la façana de l‘Ajuntament i el Porró de la plaça del Rebato perquè tota la població tingui coneixement de la jornada de commemoració.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00