Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Eleccions10N - Avanç participació 14h

ELECCIONS GENERALS 10N

10/11/2019

La participació a les 14h a Abrera a les Eleccions Generals era del 43,50%, gairebé 3 punts menys que als comicis del 28 d'abril passat

La participació a Abrera a les 14h era del 43,50%. En total, a les dues del migdia, havien votat 3.957 dels 9.097 electors i electores censats per participar avui a les Eleccions Generals. Respecte al comicis del 28 d'abril passat suposa un descens de gairebé 3 punts, concretament 2,91%, ja que aleshores, a les dues havia votat el 46,41% de l'electoral, és a dir,  4214 electors i electores. 

A la següent taula podeu consultar les dades provisionals de participació a les 14 hores a les diferents meses:

PARTICIPACIÓ ABRERA 10N 14H.jpg

 

Obertura dels col·legis electorals 
Aquest matí s'han constituït les 16 meses electorals a  Abrera. Els col·legis electorals han obert les portes amb normalitat a les 9 del matí i s'ha donat inici a les votacions. Només s'ha produït una incidència en una de les meses de l'Institut Voltrera on hi havia tres urnes precintades i, en aquest cas, la votació s'ha iniciat a les 9.08h. En aquesta ocasió la vigilància dels centres de votació és presencial per part de la Policia Local i el Cos dels Mossos d'Esquadra.
Segons han informat a Ràdio Abrera fonts de la Polivia Local, la jornada s'està desenvolupant amb normalitat. Com a dada a destacar, una ambulància ha atés cap a tres quarts de tres de la tarda una ciutadana que s’ha indisposat quan es trobava exercint el seu dret de vot a l’Escola Platon i Sartí.
 
Més de 9.000 abrerencs i abrerenques poden votar
Un total de 9.097 abrerencs i abrerenques estan cridats avui diumenge a les urnes per participar a les Eleccions Generals. Són 18 més que els censats als anteriors comicis generals, els del 28 d’abril passat. Com en aquella ocasió, els abrerencs podran votar en un total de 16 meses electorals repartides entre els col·legis habituals: 6 a l’IES Voltrera, 5 a l’Escola Francesc Platón Sartí, 2 al Casal Social de Can Vilalba, 1 als Casals Socials del Rebato i Santa Maria de Vilalba respectivament, i 1 més al mòdul electoral del carrer Aneto de Ca n’Amat. Uns col·legis electorals que es constuiran a les vuit del matí, obriran a les nou, i fins les vuit del vespre es podrà votar de forma ininterrompuda.
 
La jornada electoral, a Ràdio Abrera
A partir de les 20h a Ràdio Abrera us oferirem en directe un programa especial amb els primers sondejos a peu d’urna, el seguiment de l’escrutini, i les valoracions dels representants locals de les diferents formacions que hi concorren.
A més, diumenge durant tot el dia, podreu seguir l’actualitat referent a la jornada electoral cada hora, als butlletins de Catalunya Informació juntament amb els butlletins especials dels Serveis Informatius d’aquesta casa cada dues hores, intercal·lats amb L’Agenda, a la que repassem les activitats lúdico-culturals que hi ha programades pel cap de setmana als diferents municipis del Baix Llobregat Nord.
Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu seguir en dircte a través del 107.9FM, a radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació gratuÏta, o bé “A la carta” a la web i a l’app. I també, a la secció d’actualitat de la nostra pàgina web, podeu consultar les informacions més destacades referents a les Eleccions Generals a Abrera.
 
Més informació
També tindreu tota l’actualitat de les Eleccions Generals del 10 de novembre a Abrera a la pàgina web municipal abrera.cat i a les xarxes socials del Departament de Comunicació de l’Ajuntament: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo.

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00