Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • avís vent 05-11-19

PROTECCIÓ CIVIL

5/11/2019

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu ratxes de vent que poden superar els 70km/hora aquesta tarda a Abrera i el Baix Nord

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emés un avís per fort vent que aquesta tarda pot afectar Abrera i la resta de municipis del Baix Llobregat Nord, amb ratxes que poden superar els 70 quilòmetres per hora. Davant d'aquesta situació, des dels Departaments de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l'Ajuntament d'Abrera i Protecció Civil es demanar extremar les mesures de protecció davant el risc de ventades i es fan algunes recomanacions:

 

A casa
Tanqueu i assegureu portes, finestres i tendals. Cal abaixar completament les persianes i, si són de cordó, subjectar-les adequadament.
Eviteu deixar testos o altres objectes no estàtics a les façanes i terrasses i recolliu la roba dels estenedors per evitar que el vent els pugui fer caure al carrer i provocar un accident.

 

A l'exterior
Vigileu amb el mobiliari urbà, l’enllumenat dels carrers, les motos i els cotxes aparcats, les grues, els contenidors de brossa, l’arbrat i tot allò que el vent pugui fer caure.
No pugeu a llocs alts i exposats al vent, com ara les bastides o altres construccions.
Eviteu els parcs, els jardins i les zones boscoses. Si sou a una zona arbrada, vigileu amb els arbres que puguin caure i eviteu totes les activitats amb foc. Tingueu en compte també la proximitat dels arbres als edificis: el vent els podria fer caure a sobre.

 

Per a qualsevol emergència el telèfon al que s'ha de trucar és el 112 i també es pot contactar amb la Policia Local d'Abrera al 93 770 09 81.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00