Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Commemorem el Dia dels Drets de la Infància amb gran varietat d’activitats

INFÀNCIA

6/11/2019

Aquest mes de novembre es commemora el Dia dels Drets de la Infància amb diferents activitats programades

Des de l’Ajuntament d’Abrera es vol contribuir, un any més, a donar a conèixer entre la població la Declaració dels Drets dels Infants i reivindicar els principis que s’hi recullen. Un cop més, la commemoració se centra a recordar la necessitat d’escoltar la infància com a agent clau en el futur de qualsevol societat i d’ajudar-la a créixer lliure, respectant les seves diferències, garantint un entorn amable i protector, i assegurant la cobertura de totes les seves necessitats bàsiques.

 

Els Drets de la Infància són drets que posseeixen els nens, les nenes i els/les adolescents per la simple raó de néixer. Són inalienables, irrenunciables, innats i imprescindibles per a una bona infància. El 20 de novembre de 1989 l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els Drets dels Infants, primer document que reconeix els nens i les nenes com a agents socials i com a titulars actius dels seus propis drets.

 

Durant tot aquest mes de novembre s’han programat les següents activitats:

  • El divendres 8 de novembre de 17.30 h a 19.30 h a la Casa de Cultura es realitzarà un taller de manualitats titulat ‘Coneix els Drets de la Infància’. Es realitzarà un mural envers els drets de la infància i entre tots i totes les participants es construirà una flor gegant en el qual cada pètal s’haurà de decorar i escriure-hi un dret de la infància. Tot seguit, també es farà una flor més petita. Dirigit a infants d’entre 3 i 12 anys i les seves famílies. Cal inscripció prèvia.
  • El proper dissabte 16 de novembre a les 17 h de la tarda a l'auditori del Centre Polivalent es realitzarà la commemoració dels drets de la infància mitjançant la seva lectura. Es podrà gaudir de l’obra de teatre ‘Olivia, la nena viatgera’, un espectacle que farà viatjar per Àsia, Àfrica i Amèrica per conèixer els drets dels nens i nenes. Per finalitzar la tarda, hi haurà xocolatada.
  • El divendres 22 de novembre de 17.30 h a 19.30 h al Centre Polivalent es realitzarà el Joc del Memory: titulat ‘Coneix  els drets de la infància’. Entre tots i totes crearem un joc de Memory gegant treballant els drets de la infància. Dirigit a infants d’entre 3 i 12 anys i les seves famílies. Cal inscripció prèvia.

 

Continuem amb les activitats mensuals!

Durant el mes de novembre tots els dilluns es continuaran impartint les classes de BHealthy Postpart, en horari de 10.30 h a 11.30 h, i BHealthy Embaràs, d' 11.30 h a 12.30 h, a la Sala 2 del Centre Polivalent (Pl. Del Rebato, 1).

 

Tots els dimecres de novembre es realitzarà el Taller de Postpart d’11.00 h a 13.00 h i els dijous en el mateix horari s’impartirà el Taller d’Educació Maternal, ambdós al Casal d’Avis (rbla. del Torrentet, 8). Per participar en aquests tallers les persones interessades s’han d’inscriure a través de l’EAP d’Abrera. Es recomana visita prèvia amb la llevadora.

Destinat a dones a partir 6-7 mesos de gestió i dones en postpart.

 

El dimecres 13 de novembre es farà la xerrada ‘Autoestima Familiar’ de 18 h a 19.30 h a la Sala d’Estudis del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1). A càrrec de la coach infantil i familiar Meritxell Palou.

 

Inscripció prèvia a totes les activitats

Cal inscripció prèvia a totes aquestes activitats. Es poden formalitzar de dilluns a divendres en horari de matí de 10 h a 14 h, i la tarda de dimecres, de 16 h a 18 h, al Centre Polivalent (pl. del Rebato,1); a través de l’adreça de correu electrònic del Servei d'Infància (fent clic aquí) i al telèfon 93 770 43 34.

 

Totes les activitats són gratuïtes.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00