Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Previsió vent pel 3 de novembre de 2019

PROTECCIÓ CIVIL

2/11/2019

En base a les previsions meteorològiques, s'ha activat en fase d'alerta el pla VENTCAT per risc de forts vents

En base a les previsions meteorològiques i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, Protecció Civil ha activat el Pla Especial d'Emergències per Risc de Vent a Catalunya (VENTCAT) en fase d'alerta.

 

Es preveu un episodi de fort vent per demà dia 3 de novembre amb afectació general a pràcticament tot Catalunya. El vent començarà afectant la propera matinada al quadrant Nord Est i s'estendria ràpidament sobretot a partir de mig matí de manera generalitzada.

 

El vent començarà afectant la propera matinada al quadrant Nord Est de Catalunya i s'estendria ràpidament sobretot a partir de mig matí de manera generalitzada. Es preveu que el vent comenci a minvar a partir de mitja tarda de demà, i a la fi de l'episodi el vent anirà quedant restringit al Pirineu-Prepirineu i interior de Tarragona.

 

Us recomanem els següents consells davant la previsió de fort vent:


A casa
Tanqueu i assegureu portes, finestres i tendals. Cal abaixar completament les persianes i, si són de cordó, subjectar-les adequadament.
Eviteu deixar testos o altres objectes no estàtics a les façanes i terrasses i recolliu la roba dels estenedors per evitar que el vent els pugui fer caure al carrer i provocar un accident.

 

A l'exterior
Vigileu amb el mobiliari urbà, l’enllumenat dels carrers, les motos i els cotxes aparcats, les grues, els contenidors de brossa, l’arbrat i tot allò que el vent pugui fer caure.

No pugeu a llocs alts i exposats al vent, com ara les bastides o altres construccions.

Eviteu els parcs, els jardins i les zones boscoses. Si sou a una zona arbrada, vigileu amb els arbres que puguin caure i eviteu totes les activitats amb foc. Tingueu en compte també la proximitat dels arbres als edificis: el vent els podria fer caure a sobre.

 

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera i Protecció Civil us demanem que extremeu les mesures de protecció davant el risc de ventades.

Per a qualsevol emergència el telèfon al que s'ha de trucar és el 112 i també es pot contactar amb la Policia Local d'Abrera al 93 770 09 81.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00