Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Prova de sirenes
  • provasirenes

PROTECCIÓ CIVIL

23/10/2019

Protecció Civil ha posposat la prova de sirenes de risc químic programada inicialment pel dijous 24 d’octubre fins a nou avís

La prova es du a terme dos cops l'any per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans en coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència. Protecció Civil demana disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar per aquest ajornament i alhora agraeix la col·laboració a totes les entitats que donen suport en la difusió i han participat en les proves.

 

A Abrera hi ha dues sirenes, ubicades al nucli urbà (Parc de l’Església) i al barri de Les Carpes. A les 10.00 hores sonaran tres senyals d’un minut de durada, separats per silencis de cinc segons, que indicaran l’inici de la prova. Deu minuts més tard, a les 10.10 hores, un senyal continu de trenta segons de durada marcarà el final. 

 

En aquesta prova, Protecció civil d’Abrera amb la col·laboració amb els seus Voluntaris, realitzaran tasques d’assessorament i seguiment en alguns dels centres educatius d’Abrera.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00