Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • oferta feina

OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA

24/10/2019

L'Ajuntament d'Abrera ha obert la convocatòria mitjançant el procés de selecció d'una plaça de Gerent, Director/a de Serveis

Les persones interessades en formar part de la convocatòria d'una plaça de Gerent i Director/a de Serveis ja poden presentar la sol·licitud al Registre General d'Entrades de l'Ajuntament d'Abrera. El termini s'allargarà fins el dilluns 4 de novembre.

Les funcions a desenvolupar seran les següents:

  • Dirigir i coordinar l'organització tècnic - administrativa de l'Ajuntament d'Abrera.
  • Complir i fer complir els propòsits i objectius de la Corporació a través del desenvolupament d'un sistema de gestió i una cultura organitzativa adequats.
  • Impulsar la millora del Capital Humà de l'Ajuntament.

Les i els aspirants han d'estar en possessió de la titulació acadèmica de Llicenciatura o Grau de caràcter jurídic, econòmic o de gestió pública. A més, hauran d'acreditar els seus coneixements de català mitjançant el certificat de Nivell de suficiència de català (C1) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment com a equivalent. 

 

El termini de presentació d’ofertes s'inicia avui i finalitzarà el proper dilluns 4 de novembre.

Els/les interessats/des que desitgin formar part de la convocatòria han de presentar la seva sol·licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i dimarts i dimecres de 16.30h a 19.00h. El document de sol·licitud es facilitarà a les dependencies municipals i en aquesta pàgina web.

 

Trobareu tota la informació relacionada amb aquesta convocatòria a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública, fent clic aquí.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00