Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • L'Ajuntament canvia l'adreça web a abrera.cat i el domini de les adreces de correu electròniques a @abrera
  • L'Ajuntament canvia l'adreça web a abrera.cat i el domini de les adreces de correu electrònic a @abrera

AJUNTAMENT

22/10/2019

L'Ajuntament d'Abrera canvia el seu domini web a abrera.cat i el correu electrònic corporatiu passa a ser @abrera.cat

Amb l'objectiu de millorar la comunicació amb la ciutadania, l'Ajuntament d'Abrera canvia el seu domini web a abrera.cat i el correu electrònic corporatiu del consistori, que ha passat a ser “@abrera.cat”, més senzill, curt i pràctic que "@ajuntamentabrera.cat". Les adreces antigues continuaran habilitades durant un temps per poder seguir rebent correus.

Recordem que al web municipal abrera.cat trobareu notícies, tràmits, serveis, ofertes d’ocupació... i tota la informació relacionada amb l'Ajuntament d'Abrera. També podeu seguir les xarxes socials a Twitter @AbreraInforma i a Instagram, @abrerainfo, i descarregar-vos l’aplicació grautuïta “Connecta’t a Abrera” al vostre mòbil o tauleta.

D’altres canals de comunicació amb l’Ajuntament d’Abrera són el Butlletí digital setmanal al que us podeu subscriure a través d’un formulari al web municipal i el butlletí Abrerainfo. Mentre que el Casal de Joves també té el seu Instagram @casaldejovesabrera. I la informació més propera també la trobeu a Ràdio Abrera, al 107.9 de l’FM, a radioabrera.cat, i a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00