Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Lactància materna

SALUT/IGUALTAT/INFÀNCIA

21/10/2019

Avui arrenca la Setmana de la Lactància Materna 2019 d’Abrera que inclou xerrades, tallers i activitats per la infància i les famílies

Enguany es torna a celebrar la Setmana de la Lactància Materna 2019 a Abrera amb una setmana plena d’activitats adreçades als i les infants i les seves famílies que porta per lema “Empoderem-nos: fem possible la lactància”. A partir del dilluns 21 d’octubre s’encetaran les activitats dins el marc de la Setmana de la Lactància Materna 2019. En aquesta ocasió el tret de sortida serà el mateix dilluns, a les 18 h a la Casa de Cultura (c. de Federico García Lorca, 17) amb la xerrada i debat sobre la Lactància Materna a càrrec de la pediatra i assessora de lactància materna Raquel Monfort, autora del llibre “Mama, jo també vull donar teta”. No cal inscripció prèvia.

D’altra banda, el dimarts 22 d’octubre a les 18 h, la Sala 2 del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1) acollirà el Taller de Porteig Ergonòmic on es coneixeran les millors opcions de porta nadons alhora que aprendrem a col·locar de forma correcta el fulard, les banderoles i/o la motxilla en diverses posicions. Podeu venir amb el vostre porta nadons. No cal inscripció prèvia.

El dimecres 23 d’octubre a les 18 h a la Casa de Cultura (c. de Federico García Lorca, 17) tindrà lloc la xerrada: ‘Deslletament Respectuós’ a càrrec de l’assessora en lactància materna Gemma López. No cal inscripció prèvia.

I dijous 24 d’octubre a les 18 h a la Casa de Cultura hi haurà Musicoteràpia per a famílies amb nadons. Cal inscripció prèvia. Matins, de 10.00 h a 14.00 h, i tarda de dimecres, de 16.00 h a 18.00 h, al Centre Polivalent Rebato, 1- o Acció Social -Carrer Major, 3-, email: infancia@ajuntamentabrera.cat i T. 93 770 43 34.

El proper divendres 25 d’octubre a les 18 h a la Sala B de l’Hotel d’Entitats (pl. de les Escoles, 1) s’oferirà un taller de Salsa amb nadons a càrrec de Loli Blanco, professora de balls caribenys de l’associació Pas a Pas, i M. Carmen Martin, llevadora del CAP Abrera. És necessari portar motxilla ergonòmica o fulard. Recomanat per a famílies amb nadons de fins a 2 anys. No cal inscripció prèvia.

Ja de cara al cap de setmana, el dissabte 26 d’octubre a la Sala B de l’Hotel d’Entitats a les 10.30 h es realitzarà l' Open Class BHealthy Postpart, especialitzada en la recuperació del cos de la dona després del part. Es treballa la zona abdominal mitjançant la tècnica hipopressiva i es realitzen exercicis de tonificació muscular i de resistència cardiopulmonar. A l’activitat es pot venir acompanyada del nadó. No cal inscripció prèvia.

I finalment diumenge 27 d’octubre al Parc de l’Estació, d'11 h a 14 h s’instal·larà un Espai de Descoberta, amb una carpa ambulant de joc lliure per infants en els seus primers anys de vida i les seves famílies. Les zones de joc i els materials estan curosament preparats per al seu moment evolutiu i per nodrir amb qualitat la seva sensorialitat, la seva experimentació i creativitat.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00