Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • #somabrera

RÀDIO ABRERA

26/4/2017

L'Ajuntament d'Abrera, Ràdio Abrera i Big Friday impulsen la campanya #SOM ABRERA a les xarxes socials

Ràdio Abrera impulsa, juntament amb l'Ajuntament d'Abrera el Big Friday la campanya #SOM ABRERA , que pretén fomentar la unió dels ciutadans i ciutadanes d’Abrera mitjançant l’etiqueta (hashtag) #SOM ABRERA a les diferents xarxes socials. Amb aquesta etiqueta, es convida a tothom a compartir amb tots els veïns i veïnes fotos i vídeos realitzats a Abrera.

La campanya #SOM ABRERA té com a objectiu promocionar Abrera, els seus habitants, els diferents esdeveniments que s’hi desenvolupin i seguir consolidant el sentiment abrerenc. A més, pretén motivar la participació interactiva de tots els veïns i veïnes, amb la publicació a les xarxes socials de fotos i vídeos realitzats al municipi d'Abrera amb l’etiqueta #SOM ABRERA, facilitar-ne la cerca i patrocinar els diferents esdeveniments del municipi.


En aquesta línia, a les properes activitats que tindran lloc a Abrera, hi trobareu un estand de #SOM ABRERA on es faran fotografies que  serviran per crear un gran mosaic de fotos amb la silueta d’Abrera. Algunes d'aquestes activitats seran l'Abrera Street Food que tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig al Parc de Can Morral o la Festa Major d'Abrera 2017.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00