Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Abrera participarà en el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat

IGUALTAT/LGTBIQ+

7/10/2019

Abrera participarà en el 1er Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat i l'Ajuntament formarà part del grup de treball

Abrera participarà en el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat que es portarà a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona i que facilitarà el desplegament de polítiques per la diversitat afectiva, sexual i de gènere a tots els municipis del Baix Llobregat.

L'Ajuntament d'Abrera formarà part del grup de treball del pla que en una primera fase de diagnosis té previstes tot un seguit d’accions al territori amb participació ciutadana que permetran determinar la realitat del col·lectiu a la comarca i identificar les principals desigualtats i discriminacions, com la realització d'una enquesta. Com dèiem, l'Ajuntament d'Abrera formarà part del grup de treball dels municipis del Baix Nord, juntament amb els consistoris de Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, i previsiblement també Martorell.

El Consell Comarcal  del Baix Llobregat, a Sant Feliu de Llobregat, va acollir el dimecres 2 d'octubre la presentació del procés d’elaboració del que serà el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat. L’objectiu general de la realització d’un Pla LGTBI és definir un conjunt integrat i sistemàtic de polítiques públiques i mesures que possibilitin la promoció de la igualtat i la no discriminació de les persones d’aquest col·lectiu.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00