Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Fullsizerender 3
  • Fullsizerender 2 2
  • Fullsizerender 1 2

PROMOCIÓ ECONÒMICA

25/4/2017

Ja s'han lliurat els premis del 8è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

No hi ha hagut sort per a les quatre empreses abrerenques que s’havien presentat al 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord en el marc del projecte Fem Xarxa Fem Empresa. Els guardons s’han lliurat aquest dimarts 25 d’abril al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.  Les empreses d’Abrera Imgeniuz, Centro Canino Fercan, Synergy Project i Recursos Propios es presentaven a dues de les cinc candidatures: Millor empresa innovadora i Millor empresa per la seva trajectòria empresarial en el sector de serveis. L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, ha valorat molt positivament aquesta participació i l’aposta pel treball en xarxa de tots els municipis del Baix Llobregat Nord (podeu sentir les declaracions a la part de baix d’aquesta pàgina).

 

Guanyadors

Enguany s’havien presentat un total de 77 candidatures al concurs i les empreses guanyadores del 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord han estat les següents:

 

  • Premi millor empresa innovadora per Caviaroli d’Esparreguera.
  • Premi millor empresa (trajectòria empresarial) en el sector comerç per Ferreteria Bacarisas de Martorell.
  • Premi millor empresa (trajectòria empresarial) en el sector serveis per Hasphan Import de Martorell
  • Premi millor iniciativa empresarial promoguda per a col•lectius majors de 45 anys per Va de Gla també de Martorell
  • Premi millor idea jove de negoci per FerMATTech de l’Institut El Cairat d’Esparreguera.

 

“Fem xarxa, fem empresa”

El 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord s’emmarca en el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, que permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

Hi participen els municipis d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, i des d’aquest any també s’hi ha afegit Castellví de Rosanes.

En aquests moments ja estan obertes les inscripcions per a una nova edició del Fem Xarxa Fem Empresa que per aquest 2017 té programades un total de 24 accions formatives. Les podeu consultar contactant amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera o fent clic aquí.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00