Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Abrera participa! Forma part del Grup motor dels Pressupostos Participatius d’Abrera 2019!

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

1/10/2019

Ja està constituït el nou Grup Motor dels Pressupostos Participatius del període 2019-2022 de l'Ajuntament d'Abrera

El dimarts 24 de setembre passat, la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Abrera va acollir a la tarda la sessió de constitució del Grup Motor dels Pressupostos Participatius del període 2019-2022. El nou Grup Motor actuarà en el marc dels Pressupostos participatius del període 2019-2022 i ha quedat integrat per:

  • L'Alcalde
  • El Secretari municipal
  • 1 representant de cada grup polític municipal (5 en total)
  • 3 representants del teixit associatiu del municipi
  • 3 representants de la ciutadania

 

Què és el Grup Motor?

El Grup Motor és un equip de treball de persones, plural i obert, integrat per veïnes i veïns d’Abrera que s’encarregarà de fomentar la participació ciutadana, garantirà i dinamitzarà els processos dels pressupostos participatius del període 2019 - 2022 i s’encarregarà de fer-ne el seguiment, revisar tot el procés i vetllar per la transparència i el bon funcionament. Tindrà un caràcter informatiu i consultiu, i convertirà les sessions en espais de deliberació i participació.

 

Com es va informar, es va obrir un període de presentació d’inscripcions, comprés entre el dilluns 19 d’agost i el diumenge 8 de setembre, per a la presentació de candidatures per cobrir les places reservades als representants del teixit associatiu del municipi i de la ciutadania. En aquest marc, es va establir que en cas que es presentessin més candidatures que el nombre de places a cobrir, s’assignarien mitjançant sorteig públic.

 

Finalitzat el termini de presentació de candidatures, el nombre d’inscripcions presentades pels ciutadans (a títol individual)  va ser superior a les places a cobrir. Per aquest motiu, el divendres 13 de setembre vam celebrar un sorteig públic per designar els representats de la ciutadania.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00