Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

20/9/2019

Descobreix les activitats programades a Abrera del 20 al 27 de setembre, amb canvis per dissabte 21 per la previsió de pluja

Divendres 20 de setembre

Al Centre Polivalent, a dos quarts d’onze es fa el taller de BHealthy Pospart i a dos quarts de dotze el de BHealthy Embaràs.

A dos quarts de sis tindrà lloc la primera sessió del taller de Música i Ritme en família.

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, de cinc a vuit s’instal•laran taules petitòries i informatives al Mercat Municipal.

A les sis de la tarda, a la Casa de Cultura, té lloc una reunió informativa sobre el projecte de futbol femení de l’Agrupació Esportiva Abrera.

A dos quarts de nou, hi ha convocada una concentració davant l’Ajuntament amb motiu de la declaració de l'Estat d'Emergència Feminista i la celebració de la Nit Violeta. Prèviament, a partir de dos quarts de vuit, s’instal·larà un punt lila.

A dos quarts de nou començarà la Festa de Benvinguda del Curs 2019-2020 organitzada per l'AMPA de l'Escola Francesc Platón i Sartí al recinte de l'escola, amb un sopar de germanor, música i animació.

A les deu de la nit tindrà lloc el segon i darrer concert del Setembre Musical 2019 amb el grup de música a capella “Ol’Green” a l’audiotori del Centre Polivalent i el seu concert "Green a pèl".

Avui es celebrarà la festa del barri de La Florida amb un espectacle de màgia infantil a dos quarts de vuit, sopar de germanor a la fresca a les nou amb música i animació a càrrec de Dj Jangar.

 

Dissabte 21 de setembre

La 15a Fira d’Entitats Esportives d’Abrera, que s’havia de celebrar al parc de Can Morral, tindrà com a escenari el Pavelló Esportiu Municipal. S’han anul·lat les curses de trial, però la resta d’activitats es traslladen al pavelló a partir de les cinc de la tarda, amb els estands de les diferents associacions, activitats com futbol 3x3, mini-bàsquet, escacs, rocòdrom, tirolina, ludoteca i inflables esportius, a més del lliurament dels 22ns Premis de l’Esport Local.

A dos quarts de sis hi haurà espectacle de varietats a càrrec del grup de Teatre del Casal d’Avis de Santpedor a la Casa de Cultura.

La segona edició de l’Abrera Sound a càrrec de Remember The Time, que estava programadaa partir de dos quarts de set al parc de l’Estació s’ha aplaçat al dissabte 5 d’octubre.

De set a dos quarts de nou, hi haurà jornada de portes obertes de l’Associació Cultural Pas a Pas amb tallers de balls de saló i balls caribenys a l’Escola Francesc Platón Sartí.

S’ha canviat l’emplaçament de la Festa del 50è aniversari de la Pastisseria Duch que en comptes de la plaça de Rafael Casanova es celebrarà al primer pis del Casal d’Avis: a partir de les vuit del vespre hi haurà animació familiar, la presentació del gelat d’abrerencs, una jam sessions a càrrec de l’Escola Municipal de Música, Pas a Pas i el grup Abrecedaris, l’acte commemoratiu amb el pastís i els parlaments presentat per la Mari Pau Huguet, i música amb dj i sorteig de regals. Recordem que cal adquirir un tiquet per 5 euros a la Pastisseria Duch i a la Flor i Nata i tot el que es recapti serà per la investigació de les malalties del cor.

 

Diumenge 22 de setembre

De dotze a dues l’Associació de Veïns de Santa Maria de Vilalba organitza una jam session al Casal Social del barri a càrrec de l’Escola Municipal de Música d’Abrera.

A les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

A les set Abrera Sardanista organitza la ballada mensual de sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa a la plaça de Rafael Casanova.

 

Dilluns 23 de setembre

A dos quarts de vuit es faran classes de hip-hop per a dones majors de 18 anys al Centre Polivalent.

Al Casal de Joves de quatre a vuit hi haurà tarda de jocs de taula.

A les sis es farà un taller de pastisseria per a adults a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

 

Dimarts 24 de setembre

Al Casal de Joves a les sis començarà el taller de manga i còmic.

 

Dimecres 25 de setembre

A les sis, a la Casa de Cultura, es farà una nova xerrada de promoció de la salut en aquesta ocasió sobre la relació de parella i la comunicació assertiva a càrrec del sexòleg i metge de família Carlos Cornonell.

A la Biblioteca Josep Roca i Bros a les cinc tindrà lloc la presentació del llibre “Macarrons” de Josep Sucarrats i a les set la presentació del Centre d’Interès Cuina.

Al Casal de Joves, de cinc a dos quarts de vuit hi haurà tarda de consola, a les sis començarà el taller de hip-hop i a dos quarts de set una novetat, un taller d’introducció a la llengua japonesa.

 

Dijous 26 de setembre

Al Casal de Joves, a les sis hi haurà taller de manga i còmic i a les set de Dj.

 

Divendres 27 de setembre

Al Centre Polivalent, al matí hi haurà noves sessions de BHealthy Pospart a dos quarts d’onze i BHealthy Embaràs a dos quarts de dotze

A dos quarts de sis es farà el taller de Música i Ritme en família al Centre Polivalent.

Al Casal de Joves de quatre a vuit es faran tallers d’art 3D per a videojocs i a les cinc de hip hop.

Al Rebato es donarà el tret de sortida a la segona Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera amb la inauguració a les set, i el concurs de beure amb porró a les vuit.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00