Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Inici de la Setmana de la Salut a l’Institut Voltrera
  • Engeguem motors cap al Pla de Salut Local

SALUT I BENESTAR

17/9/2019

Es posa en marxa una enquesta per conèixer els hàbits de salut i estils de vida de la població d'Abrera per elaborar el Pla Local de Salut

Dins la preparació del Pla Local de Salut, des de l'Ajuntament d'Abrera es vol conèixer els hàbits de salut i estils de vida que segueix la població d’Abrera i per això avui dimarts dia 17 de setembre s'ha posat en marxa una enquesta sobre salut dirigida a tota la població. Aquesta acció participativa té com a objectiu recollir informació que permeti conèixer els punts forts i tot allò a millorar en relació a la salut de la ciutadania d’Abrera, i a partir d’aquestes dades es podran saber quins serveis i polítiques són més importants reforçar.

L’enquesta es fa a peu de carrer per una enquestadora o enquestador. Tanmateix, també es pot respondre a través d'aquest web municipal fent clic aquí. (i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina), amb l'objectiu d'arribar al major nombre de ciutadans i ciutadanes del municipi.

L’enquesta és  anònima, per tant no es demanarà cap dada personal, i totalment voluntària. La informació recollida només s’utilitzarà per fer estadístiques en l'àmbit del municipi. El qüestionari tracta diferents temes, com l’estat de salut, estil i ritme de vida, hàbits alimentaris, pràctica esportiva i preocupacions entorn de la salut de la ciutadania.

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00