Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Abrera participa! Forma part del Grup motor dels Pressupostos Participatius d’Abrera 2019!

PARTICIPACIÓ

10/9/2019

Finalitzat el termini de presentació d'inscripcions del Grup Motor dels Pressupostos Participatius 2019-2022, ja està en marxa la creació de l’òrgan de participació

Per a la seva constitució se celebrarà un sorteig públic per designar els representats de la ciutadania, que tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament el divendres 13 de setembre a les 13.30 h.

 

El nou Grup Motor ha d’actuar en el marc dels Pressupostos participatius del període 2019-2022 i estarà integrat per:

  • Alcalde
  • Secretari
  • 5 representants dels grups polítics municipals (1 per grup)
  • 3 representants del teixit associatiu del municipi
  • 3 representants de la ciutadania

 

Com es va informar, es va obrir un període de presentació d’inscripcions, comprés entre el dilluns 19 d’agost i el diumenge 8 de setembre, per a la presentació de candidatures per cobrir les places reservades als representants del teixit associatiu del municipi i de la ciutadania. En aquest marc, es va establir que en cas que es presentessin més candidatures que el nombre de places a cobrir, s’assignarien mitjançant sorteig públic.

 

Finalitzat el termini de presentació de candidatures, el nombre d’inscripcions presentades pels ciutadans (a títol individual)  ha estat superior a les places a cobrir. Per aquest motiu serà necessària la celebració d’un sorteig públic per designar els representats de la ciutadania, que se celebrarà divendres 13 de setembre a les 13.30 h a la sala de Plens de l’Ajuntament.

 

El Grup Motor és un equip de treball de persones, plural i obert, integrat per veïnes i veïns d’Abrera que s’encarregarà de fomentar la participació ciutadana, garantirà i dinamitzarà els processos dels pressupostos participatius del període 2019 - 2022 i s’encarregarà de fer-ne el seguiment, revisar tot el procés i vetllar per la transparència i el bon funcionament. Tindrà un caràcter informatiu i consultiu, i convertirà les sessions en espais de deliberació i participació.

 

Enguany les veïnes i veïns d’Abrera tornarem a proposar, debatre i decidir en els pressupostos participatius el destí de 200.000 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.).

 

 

Entre totes i tots fem Abrera


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00