Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Nova temporada 2019-2020 nova web ok
  • Graella Ràdio Abrera 2019-2020
  • Nova temporada 2019-2020 nova web

RÀDIO ABRERA

31/8/2019

Tota la informació i la millor música a la nova temporada de Ràdio Abrera que arrenca el 2 de setembre

A Ràdio Abrera engeguem el proper dilluns 2 de setembre la nova temporada 2019-2020, a la que continuem apostant per la informació de proximitat acompanyada de la millor fórmula musical.

 

Graella Ràdio Abrera 2019-2020.jpg

 

La informació, peça clau

En aquesta línia, de dilluns a divendres, l’Óscar Navarro i l’Anabel Gómez portaran tota l’actualitat local i del Baix Llobregat Nord als diferents espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera.

 

Serveis Informatius Ràdio Abrera Óscar Navarro i Anabel Gomez

 

En primer lloc, a través dels Butlletins “Abrera Informació” cada hora, des de les vuit del matí i fins a les vuit del vespre tot just després dels butlletins de Catalunya Informació que oferim gràcies a la col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local fins les deu de la nit. I a les dues, “L’Entrevista del Dia”, per tractar els temes més destacats a fons amb els protagonistes de l'actualitat abrerenca, amb atenció especial a les entitats locals, i amb espais mensuals dedicats a diferents serveis municiapals com el Servei de Mediació Ciutadana, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, la Biblioteca Josep Roca i Bros, el Cabalbaix amb els “Contes pel bon rotllo”, el Servei d’Emprenedoria o el departament de Patrimoni  Cultural i Memòria Històrica amb l'espai "A Abrera sí que hi ha res" entre d’altres.

 

Els caps de setmana i festius tindrem informació tant local com general. Cada hora, des de les vuit del matí fins les deu de la nit, connectem amb els butlletins de Catalunya Informació, seguits de "L'Agenda” amb totes les activitats lúdico-culturals que s'organitzen al Baix Llobregat Nord, i a les dues del "Resum de la Setmana", amb les notícies més destacades dels darrers set dies en forma de titulars.

 

La programació informativa es completa amb la retransmissió en directe dels plens municipals de l’Ajuntament d’Abrera, l’emissió de l’informatiu comarcal “A 5 Bandes” els divendres a dos quarts de nou del vespre, i l’emissió de programes especials com ara el seguiment de jornades electorals o l’espai “El Meu Ajuntament”.

 

Els nostres programes

El 2 de setembre també donem el tret de sortida als principals programes de la graella de Ràdio Abrera, que s’emeten de dilluns a divendres: 

 

Fórmula Matí Jordi Quintana Ràdio Abrera

 

De vuit a una a "Fórmula Matí", Jordi Quintana condueix cinc hores de programa en directe amb una gran selecció musical en castellà i català, seguiment puntual de l’actualitat i sortejos.

 

La Música i Tu Gemma Vilallonga Radio Abrera

 

D’una a quatre de la tarda es pot viure un migdia diferent amb Gemma Vilallonga i “La Música i Tu”, que combina els èxits d’ara i de sempre, amb espais d’oci i cultura, i la interacció amb els oients que poden fer les seves dedicatòries i peticions musicals. 

 

Programes El Top prov - copia.jpg

 

I de quatre a set de la tarda un històric, “El Top” amb Jordi Bosquet, amb el repàs dels èxits que més sonen en el panorama del pop i el dance, nacional i internacional.

 

El 16 de setembre, més!

D’altra banda, a partir del 16 de setembre la graella de la nova temporada de Ràdio Abrera s’ampliarà a partir de les set de la tarda i també les nits del caps de setmana amb els programes dels nostres col·laboradors.

En breu els informarem de tots els programes que podreu sentir en la sintonia de Ràdio Abrera, com sempre al 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes. I també podeu sentir tots els programes emesos durant la temporada a la secció “A la carta” de la nostra web i la nostra app.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00