Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

21/4/2017

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera per la setmana del 21 al 27 d'abril

Dissabte 22

A les onze hi haurà jocs i tallers al Casal Social de Can Vilalba.

D’onze a una, al Mercat Municipal d’Abrera, un grup d’animadors recitarà poemes, cantarà cançons i regalarà roses als clients.

cartell sant jordi mercat 2017

 

A les dotze, a la Papereria Abrera, es lliuraran els premis del Primer concurs jove de relats de l’associació d’empresaris i comerciants ’Abrera Comerç.

 

A la Sala Municipal en el marc de la cloenda del 22è Concurs de Teatre Vila d’Abrera, a dos quarts de sis el grup artístic Illets d’Abrera retrà homenatge a Lorca amb un recorregut per les principals obres de l’autor com ara Bodas de Sangre, Yerma, La Casa de Bernarda Alba i La Zapatera Prodigiosa, que anirà seguida a les vuit pel lliurament de premis del certamen.

 grup escènic illets d´Abrera

 

A les set a l’auditori del Centre Polivalent d’Abrera, hi haurà un concert d’intercanvi de la coral Contrapunt d’Abrera i la coral The Mamas and The Papas de l'Escola Llor de la Colònia Güell.

 Cartell coral 22 abril

 

Dimecres 26

A dos quarts de set de la tarda, la Casa de Cultura acollirà una nova xerrada de promoció de la salut. En aquesta ocasió el cap del Servei de Dermatologia de l’Hospital de Martorell, Alexandre Ballestero, parlarà sobre “El Càncert de Pell”.

 cartell xerrada cancer pell

 

Dijous 27

A les cinc de la tarda la Biblitoeca Josep roca i Bros ha organitzat un taller per a nadons de Massatges, Contes i Cançons a càrrec de Casti López. L’aforament és limitat, es requereix d’inscripció prèvia i s’adreça a nens i nenes d’entre 1 i 2 anys.

cartell taller nadons 27-04-17


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00