Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Ja esteu de vacances? Encara no? Participeu en el gran concurs fotogràfic de l'estiu a Instagram!

CONCURS

9/8/2019

El proper dilluns 12 d'agost a partir de les 00h podreu participar en el 'Concurs de l'estiu, envia'ns la teva foto de l'estiu' a Instagram

El "Concurs de l’Estiu, envia’ns la teva foto de l’estiu!" s'iniciarà el proper dilluns 12 d'agost a les 00h i finalitzarà el dilluns 30 de setembre de 2019. Els/les participants han de ser usuaris o usuàries registrats/des a la xarxa social Instagram amb un perfil públic, han de publicar almenys una fotografia de l’estiu de qualsevol indret del món, divertida i original amb el hastag #EstiuAbrera2019 i seguir el perfil del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera a la xarxa @abrerainfo.

 

Posteriorment a la data de finalització de presentació de fotografies participants al concurs, el jurat, integrat per diferents membres dels departaments de Patrimoni Cultural, Comunicació, Cultura i Joventut de l'Ajuntament d'Abrera, farà la seva deliberació i escollirà els guanyador/a del concurs de l'Estiu. 

 

Els premis seràn una impressora fotogràfica portàtil Polaroid valorada en 130 € per poder imprimir les teves fotografies de les vacances, i un magnífic lot complet de productes de marxandatge de Ràdio Abrera. Molta sort a tothom!!!

 

Podeu consultar les bases legals del 'Concurs de l’Estiu, envia’ns la teva foto de l’estiu!' fent clic.

 

Connecta't

Per estar al dia, quan i des d’on vulguis, connecta’t! Amb l’objectiu que els veïns i veïnes d’Abrera estigueu al dia de tot allò que passa al nostre municipi, des de l’Ajuntament treballem per oferir-vos diferents canals de comunicació perquè tingueu a l’abast tota la informació del que passa a Abrera d’una manera àgil, còmoda i senzilla. Posem a la vostra disposició els perfils de les xarxes socials oficials del consistori: el Twitter @AbreraInforma i l'Instagram @abrerainfo. Segueix-nos!

 

D'altra banda, us recordem que teniu a la vostra disposició els següents canals de comunicació de l'Ajuntament d'Abrera:

 

App “Connecta’t a Abrera!”

Consulteu les notícies, l’agenda d’activitats, informacions d’interès i rebeu les notificacions de l’Ajuntament al mòbil o tauleta. Només us heu de descarregar la nostra aplicació “Connecta’t a Abrera!” disponible de forma gratuïta a l’App Store (iOS) i a Google Play (Android).

 

Butlletí digital setmanal

Rebeu cada setmana les notícies i activitats del nostre Ajuntament al vostre correu electrònic. Trobareu el formulari d’inscripció a la portada d'aquesta web. Només cal que ens faciliteu el vostre nom i una adreça de correu electrònic.

 

Web municipal

Notícies, tràmits, serveis, ofertes d’ocupació... Tot el que necessiteu del nostre Ajuntament ho trobareu a només un sol clic en aquesta pàgina web.

 

Abrerainfo

Consulteu la informació municipal a la nostra revista, que rebreu a la bústia i trobareu als edificis de l’Ajuntament en format paper, i que també podeu consultar on-line fent clic aquí.

 

Ràdio Abrera

A través de Ràdio Abrera us oferim la informació més propera a través dels nostres Serveis Informatius. Podeu escoltar-nos en directe a través del 107.9 de l’FM, a Internet, a www.radioabrera.cat, i a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes. Disponible de forma gratuïta a l’App Store (iOS) i a Google Play (Android). O bé “A la carta”, en qualsevol moment, a la nostra pàgina web i a l’app de Ràdio Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00