Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Img 0314
  • visita seat alcalde abrera puigdemont
  • 9nh4935

    + 5

  • Fullsizerender 1
  • Img 0250
  • Img 0247
  • Img 0243
  • Img 0299

ECONOMIA

20/4/2017

L’alcalde Jesús Naharro demana als directius de SEAT que el nou model SUV porti el nom d’Abrera

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, ha visitat l’empresa SEAT aquest dimecres 19 d’abril coincidint amb la visita a la factoria del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. L’acompanyaven el conseller d’Empresa, Jordi Baiget, el delegat del Govern a Barcelona, Miguel Àngel Escobar, l'alcalde i l'alcaldessa de Martorell i Sant Esteve, directius i representants sindicals.

 

Jesus Naharro ha traslladat als directius de la companyia la petició que el nou SUV de SEAT, que es comercialitzarà a finals de 2018, porti el nom d’Abrera. Aquest seria “un valor afegit pel nostre municipi”, ha manifestat l’alcalde, qui també ha felicitat SEAT i Volkswagen per la seva aposta per un futur sostenible.

 

Acompanyats pel president de SEAT, Luca de Meo, la comitiva va visitar el Centre de Disseny de SEAT, una instal·lació única a l’Estat espanyol, on han conegut l’estratègia de futur de l’empresa i els quatre nous models d’automòbils que es posaran a la venda a partir de l’any 2019. Un d’aquests cotxes serà un model elèctric, sostenible amb el medi ambient. Seguidament, la comitiva es va traslladar al Taller 10 de Muntatge, on han visitat les instal·lacions on es fabrica el nou Ibiza i han conegut les darreres innovacions tecnològiques de l’empresa com els robots autònoms i les ulleres intel·ligents.

 

900 milions d’euros en inversions

La visita a SEAT coincideix amb l’inici de la producció en serie del nou SEAT Ibiza. La companyia ha destinat 900 milions d’euros en inversions i despeses en I+D en els nous models Ibiza i Arona, segons ha anunciat Luca de Meo. Aquesta xifra forma part de la inversió global de 3.300 milions d’euros anunciada pel període 2015-2019.

 

El nou SEAT Ibiza, la cinquena versió d’aquest model, es produeix a la línia 1 de SEAT, la planta que fabrica més automòbils a Espanya. Aquesta mateixa línia acollirà també, a partir del segon semestre de l’any, la producció del SEAT Arona, el nou crossover compacte de la companyia. La factoria d’Abrera, Martorell i Sant Esteve de Sesrovires també fabrica el SEAT León i l’Audi Q3.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00