Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Justícia

AJUNTAMENT D'ABRERA

31/7/2019

Des del consistori abrerenc es demana a la Generalitat l’inici de les obres per millorar de forma urgent els jutjats de Martorell

L'Alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, juntament amb d'altres alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat i l’Anoia, han demanat al Departament de Justícia de la Generalitat l’inici de les obres per millorar les instal•lacions dels jutjats de Martorell, en una reunió mantinguda amb responsables de Justícia.

 

Les instal·lacions dels set jutjats de Martorell es troben en una situació precària pel mal estat dels espais que ocupen, des de fa 24 anys, en els locals de sis edificis situats al passeig del Sindicat i l’avinguda Pau Claris, que presenten diferents deficiències: filtracions d’aigua, locals amb el sostre apuntalat per deficiències en l’estructura, sortides d’emergència tapiades i espais inaccessibles per a les persones amb mobilitat reduïda.

 

Els darrers anys s’han realitzat diverses revisions i la Generalitat invertirà 8 milions d’euros per a la creació d’una nova Ciutat Judicial del Baix Llobregat Nord, que s’ubicarà en un solar de Can Carreras, al costat l’Estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Martorell, i que entrarà en funcionament l’any 2024, segons les previsions.

 

També és previst el trasllat provisional dels jutjats 4, 5 i 7 a un altre edifici durant l’any 2020, que encara s’ha d’adequar per acollir les instal·lacions de Justícia.

 

 

Els jutjats de Martorell donen servei a nou municipis de les comarques del Baix Llobregat i de l’Anoia, amb 135.000 habitants.  

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00