Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • A Abrera apostem pel futbol femení i recolzem el projecte impulsat per l'AE Abrera per captar jugadores
  • A Abrera apostem pel futbol femení i recolzem el projecte impulsat per l'AE Abrera per captar jugadores
  • A Abrera apostem pel futbol femení i recolzem el projecte impulsat per l'AE Abrera per captar jugadores

ESPORTS / IGUALTAT

31/7/2019

L'Agrupació Esportiva Abrera enceta aquest mes de juliol el projecte per promoure i impulsar el futbol femení al municipi

L'Ajuntament d'Abrera impulsa i dona recolzament al projecte engegat per l’Agrupació Esportiva Abrera per captar jugadores per la propera temporada. Es tracta d’una iniciativa per fomentar la pràctica d’aquest esport entre les nenes, les noies i les joves abrerenques, i la igualtat en el món de l’esport.

 

El futbol femení ha crescut molt en els darrers anys, es calcula que avui dia hi ha unes 30 milions de jugadores a tot el món, i està aconseguit fites històries però encara queda molt camí per recórrer. A l’Estat Espanyol en aquests moments hi ha aproximadament 1 milió de llicències, i només el 6% són femenines. I l’Agrupació Esportiva Abrera, amb el suport de l'Ajuntament d'Abrera, vol aportar el seu granet de sorra apostant pel futbol femení.

 

L’objectiu del club abrerenc és poder comptar, la propera temporada 2019-2020 amb equips femenins en totes les categories des de promeses fins a juvenils, és a dir des dels 3 fins els 18 anys. Principalment, amb aquest projecte es pretén captar jugadores de base per formar-les i poder anar creant a llarg termini equips en les diferents categories perquè les esportistes abrerenques que vulguin practicar futbol no hagin de desplaçar-se a d’altres municipis.

 

Un projecte amb quatre eixos

El projecte de futbol femení de l’A.E. Abrera es basa en quatre eixos vertebradors:

  • Pedagogia de gènere: per trencar amb els estereotips que encara persisteixen entre el binomi dona-futbol i presentar el futbol femení com una oferta esportiva més per a les nenes.
  • Formació: totes les jugadores tindran dret a rebre una formació en benefici d’un desenvolupament integral de la seva personalitat i d’acord a l’ideari pedagògic del club, basats en els valors propis de l’esport.
  • Accessibilitat: amb l’objectiu que totes les nenes que vulgui jugar a futbol ho puguin fer amb total normalitat, sigui quina sigui la seva condició sòcio-econòmica.
  • Visibilitat: un dels eixos principals per comentar el projecte serà acostar el futbol femení al poble.

 

Reunió informativa al setembre

Per tal de donar a conèixer el seu projecte de futbol femení, l’A.E. Abrera ha programat una reunió informativa que tindrà lloc el divendres 20 de setembre a les 18:00h a la Casa de Cultura (C. de Federico Garcia Lorca, 17).

S’adreça a totes les famílies i a totes les noies interessades en practicar futbol a Abrera entre 3 i 18 anys, i des del club els explicaran el projecte i resoldran els dubtes que hi puguin sorgir.

 

Més informació

Podeu contactar directament amb el responsable del projecte, el Víctor Gutiérrez Sabariego mitjançant el telèfon 660 22 35 76 i a l’adreça de correu electrònic victorguti82@hotmail.com, o bé amb l’A.E. Abrera a coodinacioabrera@gmail.com .


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00