Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Digues la teva projecte educatiu Abrera 2

ENSENYAMENT

18/4/2017

L'Ajuntament convoca les entitats perquè aquest dimecres participin al Projecte Educatiu d'Abrera (PeA)

Des de fa uns mesos l’Ajuntament d’Abrera treballa en el Projecte Educatiu d’Abrera, un projecte que busca el compromís ciutadà amb l’educació entesa com un procés permanent d'aprenentatge, al llarg de tota la vida, i que per tant  va més enllà de l’escola. És un instrument que ajuda a definir el model de ciutat que es vol i els valors que el sustenten, a concretar-ne accions i a establir les complicitats necessàries entre administració i ciutadania per tirar-lo endavant.

 

Per això l’elaboració del Projecte Educatiu d’Abrera s’ha plantejat com un procés participatiu a partir d’un treball en xarxa, que ara s’obre a les entitats. Així, des de la regidoria d’Ensenyament, s’ha convocat una vuitantena d’entitats perquè prenguin part d’una sèrie de tallers participatius per tal de recollir les visions de tots els agents educadors del municipi. Aquests tallers es faran demà dimecres dia 19 d’abril en dues sessions, que tindran lloc a les cinc i a les set de la tarda respectivament, a la sala de plens del consistori abrerenc. I s’ha convocat a les entitats culturals, educatives, esportives, juvenils, religioses, de medi ambient, de protecció civil, de salut, de serveis socials i de veïns.

 

Fins ara, s’ha iniciat el procés de diagnosi amb l’elaboració del Mapa Social i del Mapa Educatiu d’Abrera, s’ha implicat els agents educatius a través de la Jornada de presentació del Projecte Educatiu d’Abrera a la ciutadania i s’ha creat el grup impulsor, i s’ha realitzat una petita enquesta oberta a tota la ciutadania. En aquests moments s’estan recopilant els recursos educatius i recollint les visions de la ciutadania i el proper mes de maig és previst celebrar el Fòrum Educatiu d’Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00