Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat
  • L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat

POLÍTICA

24/7/2019

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, ha estat escollit com a nou conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat

L'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, ha estat escollit conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat. L’elecció va tenir lloc en el ple de constitució celebrat a la seu del Consell, a Sant Feliu de Llobregat, el divendres 19 de juliol, en el que van prendre possessió els nous càrrecs electes de la legislatura, 2019-2023.

L’alcalde, Jesús Naharro, ha destacat en declaracions a Ràdio Abrera que la seva elecció com a nou conseller de Política Territorial és una “responsabilitat que agafo amb la intenció de poder apropar les necessitats de les nostres veïnes i veïns en matèria d’infraestructures, coordinar polítiques d’habitatge i projectes que tinguin com a destí el Baix Llobregat i la seva ciutadania”. Podeu escoltar les declaracions a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Consell proper a la ciutadania
Després de l’Ajuntament, el Consell Comarcal és la institució pública més propera a la ciutadania. La seva composició depèn dels resultats de les eleccions municipals. Després dels comicis del 26 de maig passat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat està format per 39 conselleres i consellers: 16 del Partit Socialista de Catalunya (PSC), 9 d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), 5 d’En Comú Guanyem (ECG), 5 de Ciutadans (Cs) i 4 de Junts X Catalunya (JxCAT). 
El nou govern del Baix Llobregat compta amb el suport de les conselleres i consellers dels grups comarcals del PSC, ECG i JxCAT. L’alcaldessa de Vallirana, Eva M. Martínez Morales (PSC), ha estat escollida presidenta del consell. El Consell Comarcal del Baix Llobregat compta també amb diversos càrrecs del Baix Llobregat Nord: l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, també del PSC, ha estat escollit Vicepresident Primer, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, de Junts per Catalunya, és el Vicepresident Tercer de Relacions Institucionals i la regidora socialista de Castellví de Rosanes Vicky Castellanos ha estat escollida Consellera de Dones, Gent Gran i LGBTI.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00