Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Consulta tota la informació referent al Primer Pla d'Ocupació d'Abrera 2019

OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA

25/7/2019

L'Ajuntament d'Abrera obre els processos de selecció del segon Pla d'Ocupació Local per a l'any 2019 que ofereix 12 places de feina

En total, el segon Pla d'Ocupació Local d'Abrera ofereix 12 places de feina al municipi. Es tracta de 4 places d'Oficials de segona administratius/ves, distribuïts a visitador alimentari, Promoció econòmica, OAC i Serveis econòmics; 1 plaça de Tècnic/a de Coordinació i  1 plaça d'Agent Cívic; a banda, s'oferten 6 places d'Oficials de Tercera de Brigada destinats a neteja i manteniment de parcs i jardins per a col·lectius en risc d'exclusió social.

 

D'una banda, des de l’Ajuntament d’Abrera s'inicia un nou procés de selecció per la contractació laboral temporal de 6 Oficials de Tercera de Brigada destinats a neteja i manteniment de parcs i jardins. El termini de presentació d’instàncies s'iniciarà el divendres 26 de juliol i finalitzarà el proper dijous 1 d'agost. 

Les persones interessades han d’estar en situació d’atur i inscrits com a demandant en el Servei d’Ocupació de Catalunya. Estar inclòs/a en algun dels col·lectius en situació de risc d’exclusió social, especificats a l’apartat vuité de la base primera, inscrits a Serveis Socials municipals, prèviament a la convocatòria.

Els/les interessats/des que desitgin formar part de les convocatòries hauran de presentar la seva sol·licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimecres també de 16.30 h a 19.00 h). El document de sol·licitud es facilitarà a les dependències municipals. Les instàncies es podran presentar des del divendres 26 de juliol i fins el proper dijous 1 d'agost.

 

En marxa el Segon Pla d'Ocupació Local de l'any 2019

Podeu consultar tota la informació referent als processos del segon Pla d’Ocupació Local d’Abrera d’enguany, a continuació:

  • 4 Oficials de segona administratius/ves, distribuïts a visitador alimentari, Promoció econòmica, OAC i Serveis econòmics, fent clic aquí.
  • 1 Tècnic/a de Coordinació, podeu consultar tot el referent a l'oferta clicant aquí.
  • 1 Agent Cívic, consulta tota la informació fent clic aquí.

Tots els/les candidats/es han estat pre-seleccionats/des per l’Oficina de treball per formar part de la selecció del segon Pla d’Ocupació Local, el qual es farà una sessió informativa organitzada pel Servei de Promoció Econòmica pels pre – seleccionats:

  • El proper dijous 5 de setembre a les 9.30 h, les candidates i candidats enviats pel SOC que es vulguin presentar al procés selectiu com a Tècnic/a de coordinació es presentaran a Promoció Econòmica i posteriorment formalitzaran mitjançant instància al Registre d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, la voluntat de participació en el procés selectiu.
  • El mateix dia a les 11 h i a les 12 h els candidats i candidates enviats pel SOC que es vulguin presentar al procés selectiu d’agents cívics i auxiliars administratius/ves (es faran dos grups per abastir el nombre de candidats), es presentaran a Promoció Econòmica i posteriorment formalitzaran mitjançant instància al Registre d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, la voluntat de participació en el procés selectiu.

 

Consulta tota la informació referent al segon Pla d'Ocupació Local d'Abrera a l'apartat d'Oferta d'Ocupació Pública del web municipal.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00