Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • tall aigua aixeta

AVÍS

10/7/2019

Aquest matí es poden produir baixades de pressió d'aigua a diversos carrers del barri de Can Vilalba amb motiu dels treballs de reparació de l'equip de bombament

Des del Servei Municipal d'Aigües d'Abrera han comunicat que s'està treballant en la reparació de l'equip de bombament que subministra aigua potable al barri de Can Vilalba d'Abrera, que es va veure afectat per la tempesta d'ahir a la tarda.

Mentre durin els treballs es poden produir baixades de pressió i cabal als següents carrers:

  • C. del País Valencià
  • C. d'Andalusia
  • C. de Navarra
  • Camí del Castell de Voltrera

 

Des del Servei Municipal d'Aigües es treballarà per restablir el servei d'aigua el més aviat possible, i es prega als veïns i veïnes afectats que disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

 

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí.

 

I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00