Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Agents cívics Ajuntament d'Abrera
  • Agents cívics

CONVIVÈNCIA I MEDIACIÓ

8/7/2019

L'Ajuntament d'Abrera amplia l'equip d'agents cívics per millorar el civisme i la convivència a Abrera

L'Ajuntament d'Abrera continua apostant per la millora del civisme i de la convivència al municipi. Amb aquest objectiu, s'ha ampliat l'equip i recentment s'han incorporat dos agents cívics nous .La Maite González i el Miguel Garcés, conjuntament amb la Charo Escobar, desenvoluparan les tasques d'Agents Cívics a Abrera fins a finals d'aquest d'any.

Els agents cívics treballen des del Servei de Convivencia i Mediació Ciutadana d'Abrera, formant part de l'equip de convivència, i realitzant tasques de detecció i sensibilització, conjuntament amb els dinamitzadors comunitaris. Tot l'equip, desde la direcció del servei de mediació, treballa a diari per reforçar la convivència en el conjunt del municipi. Els objectius són: promoure el civisme, ajudar a prevenir els conflictes als espais públics i vetllar per una bona convivència amb especial atenció als indrets de més afluència.
La seva tasca cerca la conscienciació, les actituds i els comportaments cívics informant, requerint i advertint a les persones d’aquelles conductes que pertorben una convivència adequada, sensibilitzant en l’ús responsable i respectuós de l’espai públic. Com a novetat per aquest estiu, els agents cívics estan a la bibliopiscina, donant suport a la Biblioteca municipal i desenvolupant tasques també de sensibilització.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00