Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ple Extraordinari 3 de juliol de 2019

AJUNTAMENT

4/7/2019

El Ple de l'Ajuntament d'Abrera aprova en una sessió extraordinària el Cartipàs Municipal del mandat 2019-2023

La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Abrera va acollir, el dimecres 3 de juliol a la tarda, una sessió extraordinària del Ple Municipal dedicada al Cartipàs Municipal del mandat 2019-2023 que vam emetre, en directe, a través de Ràdio Abrera.

El ple va fixar la periodicitat de les sessions ordinàries, que continuaran sent el darrer dijous dels mesos de gener, març, maig, setembre i novembre a partir de les set de la tarda, i la tercera setmana el mes de juliol, amb els vots a favor de l’Equip de Govern, PSC i ERC, i Alternativa d’Abrera, i les abstencions de Ciutadans i Abrera en Comú. Les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local tindran lloc els dimarts de la primera i tercera setmana de cada mes, excepte a l’agost, a les sis de la tarda. Aquest punt va comptar amb el suport de l’Equip de Govern i l’abstenció de l’oposició.
També es van crear i es va determinar la composició de diferents òrgans com ara la Comissió Informativa General, la Comissió Especial de Comptes i la Junta de Portaveus amb el suport de l’Equip de Govern, PSC i ERC, i Alternativa d’Abrera, i l’abstenció de la resta de grups. La Comissió de Delimitació es va aprovar amb els vots a favor de PSC i ERC, l’abstenció d’Alternativa d’Abrera i Abrera en Comú, i el vot en contra de Ciutadans.
El Ple Municipal va aprovar altres punts de l’ordre del dia com el règim de dedicació, retribucions, dietes i indemnitzacions dels membres corporatius amb el suport de l’Equip de Govern, l’abstenció d’Alternativa d’Abrera i el vot en contra d’Abrera en Comú i Ciutadans. També va aprovar el número, característiques i retribucions del personal eventual, la secretària de la unitat del Gabinet d’Alcaldia i la responsable de la Unitat de Premsa i Comunicació, amb els vots favorables de l’Equip de Govern, PSC i ERC, l’abstenció d’Alternativa d’Abrera i Abrera en Comú, i el vot en contra de Ciutadans. Amb aquests mateixos vots, el ple va aprovar el nomenament dels representants de la Corporació en òrgans col·legiats com ara associacions, consorcis, consells i altres ens. La delegació de competències en la Junta de Govern Local en matèria de contractació va comptar amb el suport de l’Equip de Govern, l’abstenció d’Abrera en Comú i el vot en contra d’Alternativa d’Abrera i Ciutadans.
A la sessió extraordinària del Ple Municipal també es va donar compte de la constitució dels grups polítics municipals i dels decrets d’Alcaldia en matèria d’organització referents al nomenament dels tinents i tinentes d’alcalde, a la composició de la Junta de Govern Local, a la delegació d’atribucions de l’Alcalde a favor d’aquesta mateixa Junta i a la delegació de l’Alcalde a favor dels regidors i regidores del govern municipal.

Podeu recuperar l'àudio del ple extraordinari de l'Ajuntament d'Abrera celebrat el passat 3 de juliol fent clic aquí.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00