Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • Signem un conveni de col·laboració amb diferents ajuntaments per dur a terme un projecte supramunicipal en l'àmbit d'actuació dels centres locals de serveis a les empreses

PROMOCIÓ ECONÒMICA

3/7/2019

L'Ajuntament d'Abrera signa un conveni de col·laboració per engegar el projecte en l'àmbit d'actuació dels Centres Locals de Serveis a les Empreses

L'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, han signat un conveni de col·laboració amb diferents ajuntaments de la comarca per dur a terme un projecte supramunicipal en l'àmbit d'actuació dels Centres Locals de Serveis a les Empreses L'objectius és continuar treballant en xarxa amb l'objectiu d'informar, orientar i recolzar les persones que volen iniciar el seu projecte empresarial.

A la signatura d'aquest conveni han participat l'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro; l'alcalde de Castellví de Rosanes, Joan Carles Almirall; l'alcalde de Collbató, Miquel Solà; l'alcalde d'Esparreguera, Eduard Rivas; l'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; l'alcaldessa d'Olesa de Montserrat, Pilar Puimedón; l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca; i l'alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell.

 

Col·labotració des de 1994

Des de l'any 1994, des de l'Ajuntament d'Abrera treballem coordinadament amb els ajuntaments de Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires per destacar l'acció de reconeixement a l'emprenedoria amb l'execució conjunta de nou edicions de concursos d'iniciatives empresarials al territori del Baix Llobregat Nord. 

Amb la signatura, que va tenir lloc el passat dimarts al matí, els 8 municipis participants han establert diferents pactes:

 • Objecte del conveni: regular la col·laboració entre els Ajuntaments d'Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires per tal de desenvolupar aquest projecte supramunicipal de serveis dels Centres Locals de Serveis a les Empreses, gràcies a l'interès comú de totes les parts per fomentar l'emprenedoria i la consolidació del teixit empresarial.
 • Compromisos de les parts: els ajuntaments que hem signat aquest conveni facilitarem la documentació necessària a l'Ajuntament de Martorell, que n'és l'entitat promotora del projecte, amb la finalitat d'aconseguir els objectius d'aquest conveni i justificar-los davant de la Diputació de Barcelona. Al mateix temps, les parts es comprometen a donar-se la informació necessària per dur-lo a terme, facilitant-se els mitjans logístics, d'operativa i treballs necessaris per al seguiment, desenvolupament de les accions i justificació econòmica d'aquestes. I també difondrem les activitats entre els nostres veïns i veïnes i derivarem els potencials usuaris en funció de les seves necessitats, a més que farem ús propi de les nostres instal·lacions i recursos tècnics i humans per tirar endavant el projecte.
 • Finançament del treball: l'ajuntament de Martorell serà el que justifiqui econòmicament les actuacions del projecte supramunicipal amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
 • Comissió de seguiment: estarà integrada per un representant de cadascuna de les entitats que hem col·laborat amb el projecte i tindrà diferents funcions, com estudiar i aprovar les accions concretes a executar i marcar les pautes de desenvolupament, realitzar una memòria final que detalli els treballs realitzats, els seus resultats i una relació de despeses directes i indirectes, així com reunir-se amb la periodicitat que estableixin els membres i com a mínim, una vegada al mes.
 • Ampliació de col·laboració: les parts signants ens comprometem a realitzar esforços per tal d'ampliar en el futur la col·laboració que s'estableix mitjançant el present conveni, per tal de contribuir a potenciar i difondre els diferents objectius envers el foment de l'emprenedoria i consolidació d'empreses.
 • Modificació del conveni: qualsevol modificació d'aquest conveni haurà de constar per escrit i estar signada per totes les parts que hi intervenim.
 • Dades personals: ens comprometem a guardar secret professional i absoluta discreció envers la informació i les dades personals que puguem conèixer per raó del present conveni, abstenint-nos de realitzar accions, derivar o transmetre qualsevol informació d'aquestes dades. 
 • Durada del conveni: aquesta acció de col·laboració tindrà vigència fins al proper 31 de març de 2021.

 

A més, des de la Diputació de Barcelona convoquen un any més l'ajut al finançament dels Centres Locals de Serveis a les Empreses. L'objectiu d'aquesta cooperació és optimitzar els recursos de suport a les persones emprenedores i potenciar el territori i agrupacions d'entitats locals dels diferents municipis, entre els quals trobem Abrera.


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00