Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

2/7/2019

Descobreix les activitats de l'Agenda A+ de la primera setmana de juliol a Abrera

De dilluns a divendres

Està en marxa el Juliol Esportiu amb les següents activitats: de deu a onze, a la plaça Rafael Casanova els dilluns es farà ioga i la resta de dies zumba; i de vuit a nou del vespre, al pati de l’Escola Ernest Lluch,es farà zumba i aeròbic a la fresca.

De quatre a vuit, a la Piscina Municipal d’Estiu funcionarà el servei de Bibliopiscina.

 

Dimarts 2, dimecres 3 i dijous 4 de juliol

De sis a dos quarts de vuit, al Casal de Joves, es farà un taller de xapes personalitzades per a joves a partir de 12 anys.

 

Dimecres 3 de juliol

D'onze a una es farà el taller de pospart al Casal d'Avis

 

Dijous 4 de juliol

D'onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

De cinc a sis hi haurà actuació de màgia per a infants i famílies a la Piscina Municipal d’Estiu. Es tracta d’una activitat gratuïta però caldrà abonar l’entrada de la piscina.

 

Divendres 5 de juliol

A dos quarts d’onze i a dos quarts de dotze hi haurà noves sessions de BHealthy Pospart i BHealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A les sis de la tarda, a la plaça de Pau Casals tindrà lloc l’espectacle musicoaquàtic “Bassal Rock” a càrrec del grup Ambäukatunàbia.

A dos quarts de nou del vespre l'Associació Naturalista d'Abrera ANDA ha programat una Nit d'observació de ratpenats d'aigua al riu Llobregat en el marc del projecte Quirorius. El punt de trobada serà l'aparcament dels horts de Can Morral.

A partir de les deu de la nit, al bar de la piscina municipal, l’Escola Municipal de Música i el grup d’escriptors locals Abrecedaris organitzaran una Jam Sessió de música, poesia i narrativa oberta a tothom.

 

Dissabte 6 de juliol

Durant tot el matí l’Escola de Dansa i Flamenc Juventudes Rocieras d’Abrera organitza una workshop amb una mostra d’algunes de les activitats que imparteixen durant tot el curs: de deu a dos quarts de dotze faran un taller de rumba, de dos quarts de dotze a dos quarts d'una un taller de contemporani, i de dos quarts d'una a dos quarts de dues presentaran una nova modalitat pel curs 2019-2020, el teatre musical. Es farà al local de l'entitat, al passeig de l'Eslgésia s/n (al costat de la Piscina Municipal d'Estiu).

A les sis de la tarda hi haurà un espectacle de varietats al Casal d’Avis a càrrec del grup de teatre del Casal d’Avis de Navàs.

A partir de les sis i fins les deu de la nit, al Parc de l’Estació, “Remember The Time” celebrarà el seu tercer aniversari amb l’espectacle “Abrera Sound Volum I” amb música màquina dels 90’s i food truck fins a les deu de la nit.

A les set de la tarda, Rosa Vendrell oferirà la xerrada dinamitzada “Memòries líquides: veus dels safareigs” al safareigs públics del carrer de la Font.

A les deu de la nit comencen les sessions del Cicle de Cinema Jove al Carrer als barris amb la projecció de “Sola en casa” a l’escenari del Casal Social de Can Vilalba.

 

Diumenge 7 de juliol

A les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

A les set, a la plaça de Rafael Casanova, dins el Trenkestiu Outdoors s’oferirà l’espectacle participatiu “Impro Barcelona”.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00