Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Fórmula Estiu Ràdio Abrera

RÀDIO ABRERA

1/7/2019

A Ràdio Abrera encetem la nostra programació d'estiu! Entra i descobreix quins són els programes del mes de juliol!

Avui a Ràdio Abrera arrenquem la nostra programació d’estiu del mes de juliol. Continuaran a la nostra graella el programa “Fórmula Matí”, de vuit a una, amb Jordi Quintana amb cinc hores de música en espanyol i català i posant-nos al dia de tot el que passa arreu amb el seguiment puntual de l’actualitat. Al migdia, La Música i Tu i la Gemma Vilallonga marxen de vacances i d’una a quatre de la tarda us oferim la nostra “Fórmula Migdia” amb tres hores de música non-stop amb les novetats i els clàssics de sempre. Jordi Bosquet continua al capdavant de “El Top” amb el repàs amb els temes que més sonen al panorama musical nacional i internacional i els seus “flashbacks”. I de set de la tarda a nou del vespre la millor selecció de música non-stop a la nostra “Fórmula Estiu”.

 

Graella Ràdio Abrera Juliol 2019

 

A partir de les set, els dilluns tindrem dues hores de “Lima Limón Fresh!” amb l’Óscar Navarro i la Raquel Moreno, continuaran en la graella el “Cocodril Club” amb Albert Malla dimarts i dimecres de nou a deu, “Noche Urbana” amb Santi Cámara els dimarts de deu a onze, a la mateixa hora els dimecres continua el “Jazz Club de Nit” amb el Miquel Tuset, dijous a les nou Pitu Dos Santos ens ofereix el seu “Ruta 66” i a les deu “Sonido Remember” amb la millor música màquina dels 90’s amb Dj Rufo.

“DSD Don’t Stop Dancing” passar al juliol als divendres de nou a onze, amb Antonio Castillo, dissabtes de deu a onze podrem gaudir del “Power FM Radio” amb Marcos Alonso i els diumenges també de deu a onze, una novetat, “Sona Dj” amb les millors sessions per gaudir del cap de setmana.

 

Tota la informació, també a l'estiu!

Tot això acompanyat, com sempre dels espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera amb l'Óscar Navarro i l'Anabel Gómez: els butlletins “Abrera Informació” cada hora de dilluns a divendres de les vuit del matí a les vuit del vespres després dels butlletins horaris de Catalunya Informació i a les dues “L’Entrevista del Dia”; i els caps de setmana i festius “L’Agenda” cada hora de les vuit del matí a les vuit del vespre, també després dels butlletins de Catalunya Informació, i a les dues el “Resum de la Setmana” amb les notícies més destacades en forma de titulars.

 

Escoltan's!

Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu sintonitzar en directe al 107.9 de l’FM, a radioabrera.cat i també a l’aplicació gratuïta de Ràdio Abrera, o bé a la carta a la web i a l’app. I podeu consultar la nostra programació del mes de juliol a la nostra web, a la secció de “Programació”.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00