Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

ACTUALITAT

  • Abrera participarà en el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat

IGUALTAT, FEMINISMES I LGTBIQ+

3/12/2019

L'Ajuntament d'Abrera ha habilitat l'enquesta online del primer Pla comarcal de Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat

Amb l'objectiu de  desplegar i implantar diferents polítiques per afavorir la diversitat afectiva, sexual i de gènere al municipi, l'Ajuntament d'Abrera està treballant, juntament amb altres municipis, en el primer Pla Comarcal de Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat.

 

El qüestionari és anònim i s’emmarca en el procés d’elaboració de la diagnosi pel Pla de Diversitat Sexual i de Gènere del Consell Comarcal del Baix Llobregat (elaborat per la Fundació SURT amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat) i té l’objectiu de recollir les percepcions de la ciutadania de la comarca del Baix Llobregat respecte la diversitat sexual, afectiva i de gènere, respecte la situació de les persones LGTBI a la comarca i les polítiques desenvolupades al voltant d’aquesta qüestió. És important que l'enquesta pugui arribar al màxim número de persones, sobretot del col·lectiu LGTBIQ+.

 

Podeu participar en l'enquesta fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

El Consell Comarcal  del Baix Llobregat, a Sant Feliu de Llobregat, va acollir el dimecres 2 d'octubre la presentació del procés d’elaboració del que serà el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat. L'Ajuntament d'Abrera forma part del grup de treball dels municipis del Baix Nord, juntament amb els consistoris de Castellví, Collbató, Esparreguera, Olesa, Sant Andreu i Sant Esteve.

 

L’objectiu general de la realització d’un Pla LGTBI és definir un conjunt integrat i sistemàtic de polítiques públiques i mesures que possibilitin la promoció de la igualtat i la no discriminació de les persones LGTBI.

 

La previsió és que el primer pla comarcal de Diversitat sexual i de gènere pugui estar preparat en el primer semestre del 2020. El Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb suport de la Diputació de Barcelona per elaborar el document.


INFORMA'T


AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00