Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

FESTA MAJOR 2019

  • Bus d'Abrera

FESTA MAJOR 2019

27/6/2019

Enguany es torna a posar en funcionament el bus de la Festa Major que comunicarà els barris d'Abrera amb el nucli urbà

Amb el lema “T’apropem a la Festa Major” per segon any consecutiu des de l'Ajuntament d'Abrera es posa en marxa durant la Festa Major del divendres 28 al diumenge 30 de juny, un servei de bus que comunicarà els barris amb el nucli urbà. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar els abrerencs i abrerenques a totes les activitats programades en el marc de la Festa Major d’enguany. 

Per utilitzar aquest servei només caldrà adquirir una polsera en el moment de pujar al bus, que tindrà el cost d’1 euro, i que permetrà utilitzar el servei de bus durant tota la Festa Major de forma il·limitada.  Serà un recorregut circular que funcionarà des de les sis de la tarda fins a dos quarts de set de la matinada divendres i dissabte, i fins dos quarts de tres diumenge, aproximadament.

En total hi ha 9 parades: Les Carpes (Casa Pedro), Can Torres (BV-1202 carretera de Can Torres), Santa Maria de Vilalba (Bar del Suro), Can Vilalba (Casal Social), Sant Miquel (rotonda), nucli urbà (davant del restaurant Can Martinet), Ca n’Amat (Avinguda d'Abrera), Ca n’Amat (carrer Aneto) i al nucli urbà (avinguda de la Generalitat amb cantonada del carrer de Rubí).

Podeu consultar les parades i els horari orientatius fent clic aquí!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Festa Major 2019
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00